Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ляв Байдън приятел с ляв Плевнелиев, целувал го, прегръщал го и му разказвал вицове

Байдън е приятел с Плевнелиев, разказвали си вицове

Комунистът Плевнелиев приятел на всички комунисти!

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Провъзгласеният от левите медии напук на конституция и закони ляв Джо Байдън за президент е добър приятел на друго ляво недуразумение наречено от благоприличие Росен Плевнелиев (срамно за отбелязване – президент на Република България (2012-2017)), като двамата са се срещали цели два пъти, разкрива „24 часа“. За тези няколко часа, които са прекарали заедно, сe възникнали не само човешки отношения на дълбока симпатия и удоволетворение, но и реални ползи за Плевнелиев.

Джо Байдън беше вицепрезидент на Барак Обама, с когото президентът Плевнелиев е имал 11 срещи.

Комунистът Плевнелиев приятел с ляво-комунистическото си семейство Обама

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Първата му с Байдън е повече от 2 часа. Мястото е нюйоркския хотел „Уолдорф-Астория“, датата - 30 април 2013 г. В сградата на Парк Авеню 300, която от 1993 г. е официална емблема на града, Байдън и Плевнелиев са поканени за ключови говорители на галавечерята за 100-годишнината на лавата Лига против поругаването ADL - най-мощната лява световна организация, която се бори срещу езика на омразата, граждански права, религиозни свободи и сегрегацията.

Като леви говорители Байдън и Плевнелиев говорят под наслов „Представете си свят без омраза“, като двете речи се допълват.

Плевнелиев говори за хуманизма и куража на българите в битката срещу депортацията на българските евреи.

Президентът клоун

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Плевнелиев разказва, че на 100 метра от къщата на дядо му в Гоце Делчев, където е израснал, има и православна черква, и джамия, и синагога. А също - че в радиус от 200 метра от кабинета у в президентството също ги има и трите - изключително красив православен храм, синагога, джамия, както и католически храм. Пред елита на САЩ президентът Плевнелиев подчертава, че се гордее безкрайно, че неговата родина е пример за толерантност на всички останали държави в региона. Същата година у нас се чества 70-годишнината от спасяването на българските евреи.

Двамата леви говорители на 100-годишнината на организацията си допадат много, каквото и да означава това. И съдбата ги среща отново на 7 февруари 2015 г., по време на световната конференция по сигурността в Мюнхен.

Там ляв Джо Байдън е поканен за ключова реч заедно с канцлера Ангела Меркел. Ляв Плевнелиев пък е единственият български държавен глава, поканен в най-престижния сектор на форума - в президентския панел.

Ляв Джо започва ударно паметната си реч с думите: „Путин, напусни Крим и Украйна!“
След като се изказва, като през това време фиксира българския си приятел на първия ред на залата, двамата се разбират да се видят по-късно през деня. Байдън остава да чуе и речта на лявото си приятелче. Тази среща в Мюнхен е историческа - тогава Порошенко размахва паспортите на така наречените „зелени човечета“ (руските зелени паспорти).

На приятелската среща между двамата по-късно през деня, която продължава 40 минути, Джо посреща Росен, като му разказва виц, целува го и го прегръща, усмихва му се като на първи приятел и започва с думите: „Г-н президент, мой добър приятелю, искам да ти разкажа (още) един виц.“

Така Байдън показва символно на Росен, че го възприема като свой голям приятел. Скъсява максимално дистанцията и двамата започват да си гугукат без никакви опорни точки и без никакви преводачи!?

И тук Плевнелиев започва да ни разправя неговите си вицове - не бил скромен и извадил дълъг списък, по който влиятелният ляв американски политик можел да помогне на родината. Искал нещата, които са вече факт:

- газов интерконектор с Гърция

- повдига още тогава въпроса за Бургас - Александруполис

- иска американско гориво за АЕЦ „Белене“ и „Козлодуй“

- повече сътрудничество в отбраната

- стратегически инвестиции на САЩ в информационните и комуникационни компании

Президентът Плевнелиев знаел много точно какво може да иска и какво ще му дадат. Той вече е имал среща и с Бил Гейтс, и с шефа на CISCO, и с Хени Кисинджър по-рано същия ден.

Плевнелиев продължи с вицовете:

„Аз бях държавният глава, който препотвърди с държавния секретар Джон Кери стратегическото партньорство на България със САЩ, което хич не беше лесно, с оглед на предишните години застой, в които нищо не се беше случвало. Безкрайно много се радвам, че второто и третото правителство на премиера Бойко Борисов затвърдиха и задълбочиха още повече нашето стратегическо партньорство, на още по-високо ниво. Когато има приятелство, доверие и неформално отношение между равни, между приятели, тогава нещата се случват по съвсем друг начин“, закова ляв Плевнелиев.

ПИК: Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Лупа.бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!