Ляв Байдън приятел с ляв Плевнелиев, целувал го, прегръщал го и му разказвал вицове

Байдън е приятел с Плевнелиев, разказвали си вицове

Комунистът Плевнелиев приятел на всички комунисти!

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Провъзгласеният от левите медии напук на конституция и закони ляв Джо Байдън за президент е добър приятел на друго ляво недуразумение наречено от благоприличие Росен Плевнелиев (срамно за отбелязване – президент на Република България (2012-2017)), като двамата са се срещали цели два пъти, разкрива „24 часа“. За тези няколко часа, които са прекарали заедно, сe възникнали не само човешки отношения на дълбока симпатия и удоволетворение, но и реални ползи за Плевнелиев.

Джо Байдън беше вицепрезидент на Барак Обама, с когото президентът Плевнелиев е имал 11 срещи.

Комунистът Плевнелиев приятел с ляво-комунистическото си семейство Обама

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Първата му с Байдън е повече от 2 часа. Мястото е нюйоркския хотел „Уолдорф-Астория“, датата - 30 април 2013 г. В сградата на Парк Авеню 300, която от 1993 г. е официална емблема на града, Байдън и Плевнелиев са поканени за ключови говорители на галавечерята за 100-годишнината на лавата Лига против поругаването ADL - най-мощната лява световна организация, която се бори срещу езика на омразата, граждански права, религиозни свободи и сегрегацията.

Като леви говорители Байдън и Плевнелиев говорят под наслов „Представете си свят без омраза“, като двете речи се допълват.

Плевнелиев говори за хуманизма и куража на българите в битката срещу депортацията на българските евреи.

Президентът клоун

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Плевнелиев разказва, че на 100 метра от къщата на дядо му в Гоце Делчев, където е израснал, има и православна черква, и джамия, и синагога. А също - че в радиус от 200 метра от кабинета у в президентството също ги има и трите - изключително красив православен храм, синагога, джамия, както и католически храм. Пред елита на САЩ президентът Плевнелиев подчертава, че се гордее безкрайно, че неговата родина е пример за толерантност на всички останали държави в региона. Същата година у нас се чества 70-годишнината от спасяването на българските евреи.

Двамата леви говорители на 100-годишнината на организацията си допадат много, каквото и да означава това. И съдбата ги среща отново на 7 февруари 2015 г., по време на световната конференция по сигурността в Мюнхен.

Там ляв Джо Байдън е поканен за ключова реч заедно с канцлера Ангела Меркел. Ляв Плевнелиев пък е единственият български държавен глава, поканен в най-престижния сектор на форума - в президентския панел.

Ляв Джо започва ударно паметната си реч с думите: „Путин, напусни Крим и Украйна!“
След като се изказва, като през това време фиксира българския си приятел на първия ред на залата, двамата се разбират да се видят по-късно през деня. Байдън остава да чуе и речта на лявото си приятелче. Тази среща в Мюнхен е историческа - тогава Порошенко размахва паспортите на така наречените „зелени човечета“ (руските зелени паспорти).

На приятелската среща между двамата по-късно през деня, която продължава 40 минути, Джо посреща Росен, като му разказва виц, целува го и го прегръща, усмихва му се като на първи приятел и започва с думите: „Г-н президент, мой добър приятелю, искам да ти разкажа (още) един виц.“

Така Байдън показва символно на Росен, че го възприема като свой голям приятел. Скъсява максимално дистанцията и двамата започват да си гугукат без никакви опорни точки и без никакви преводачи!?

И тук Плевнелиев започва да ни разправя неговите си вицове - не бил скромен и извадил дълъг списък, по който влиятелният ляв американски политик можел да помогне на родината. Искал нещата, които са вече факт:

- газов интерконектор с Гърция

- повдига още тогава въпроса за Бургас - Александруполис

- иска американско гориво за АЕЦ „Белене“ и „Козлодуй“

- повече сътрудничество в отбраната

- стратегически инвестиции на САЩ в информационните и комуникационни компании

Президентът Плевнелиев знаел много точно какво може да иска и какво ще му дадат. Той вече е имал среща и с Бил Гейтс, и с шефа на CISCO, и с Хени Кисинджър по-рано същия ден.

Плевнелиев продължи с вицовете:

„Аз бях държавният глава, който препотвърди с държавния секретар Джон Кери стратегическото партньорство на България със САЩ, което хич не беше лесно, с оглед на предишните години застой, в които нищо не се беше случвало. Безкрайно много се радвам, че второто и третото правителство на премиера Бойко Борисов затвърдиха и задълбочиха още повече нашето стратегическо партньорство, на още по-високо ниво. Когато има приятелство, доверие и неформално отношение между равни, между приятели, тогава нещата се случват по съвсем друг начин“, закова ляв Плевнелиев.

ПИК: Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Лупа.бг

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...