Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държваната собственост в ръцете на престъпници е пробит отвсякъде кораб намазан с лъскава блажна боя. Ако не беше такъв, Живков щеше да бъде...

С ужас изслушах интервю с един синдикален овчар по националната фекална телевизия, който с безумна страст обясни, че всички политици и синдикати били вече узрели за "повече държава" в стопанската дейност.

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Такъв невеж, прост, смачкан и ограничен тиквеник не бях слушал много отдавна, но повече ме притеснява, че е изразител на задкулистни политико-синдикални бандитски намерения.

Повече държава в икономиката? Това е най-популисткия инструмент за спечелване на народните маси, които имат мътни спомени от младостта си. И ще успеят да привлекат тази обществена прослойка, защото емоцията е по силна от разума!!!

Глава 9: ИКОНОМИЧЕСКИЯТ КАПАН НА ПРИЗРАКА НА КОМУНИЗМА

Щели да правят държавна политика в посока преструктуриране на всички икономически сектори чрез влияние с държавни предприятия. Лудост.

Мили мои тъпанари! Ако с държавни дружества можеше да се прави просперитет в отворена икономика, световен шампион в тази област щеше да бъде Тодор Живков, а не вие, олигофрените.

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Социалистическата машина имаше такава производствена мощ, че вашите 100 бензиностанции и прочее глупости, които си фантазирате са детска игра. Забравихте ли мили партийни текезесарчета колко милиарда наляхте в Кремиковци, например, като преди това поставихте на входа и изхода на предприятието ваши подставени субекти?! Този филм сме го гледали вече и всички знаят, че държваната собственост в ръцете на престъпници е пробит отвсякъде кораб намазан с лъскава блажна боя. Ако не беше такъв, Живков щеше да бъде лидер на много богата нация и до днес щеше да управлява страната на чудесата. Само, че нещата са съвсем други и нямат нищо общо с въображението и емоциите по темата!

Ще правели държавна политика с държавни търговски дружества!? Продължавайте да слушате оня наркоман във властта, който е роден от клетъчен популизъм и ще стигнете отново до поредна катастрофа. Челна. Не знаете как се управлява държава с отворена икономика! Това е видно. Лесно се краде от държавната трапеза и хазна. Трудно се издига на крака правова държава с действащи институции и механизми за контрол и проверка.

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

На вас ви е трудно защото сте измамници и далавераджии. Нищо повече. Невежи твари.

Спрете чумата на популизма! Веднага! Тези решения са достатъчно грешни и напълно вредни за държавата. Повече държава в икономиката, означава повече и сигурен глад. Нищо друго. А гладът град не прави, но град събаря...

Запомнете думите ми.

Николай Марков

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!