Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Комунистите никнеха на всеки километър до 9.ІХ.1944 г., а след тази дата вече на всеки милиметър до ноември 1989 г., продължават да никнат и днес, но името им се смени на ГЕРБ.

В началото на юли 2014 г. Александър Паунов от трибуната на 42- я парламент заяви :

„Най-големите лъжци в този парламент се намират на първия ред на ГЕРБ. Най-големият лъжец е Бойко Борисов. Дядо му е убит от комунистите. Ако дядо ти е убит от комунистите, никога няма да влезеш в редовете на Българската комунистическа партия и да влезеш в органите на МВР. Първа лъжа. Бойко Борисов заедно с парламентарната група вкарва закона за престъпленията на комунистическия режим, а първият ред са комунисти. Бойко Борисов комунист, дете на партията. Цецка Цачева – комунист, Велчев – комунист, само че изключен, защото няма качества на комунист. Ще ви кажа истински случай.

В арменския парламент влизат хора с маски и автомати и казват: да напуснат комунистите и почват да стрелят на месо. Ако в тази зала влязат хората с маските, теоретично, и с автомати, и кажат комунистите да излязат от залата, аз от вас няма да мога да изляза от тази зала, всички ще се хвърлите към вратите“.

Ако се вгледаме в ръководството на държавицата България (Герберландия) ще стане ясно, че са ни ръководили гербери - комунисти:

Експрезидентът Росен Плевнелиев – комунист

Ексремиерът  Бойко Борисов – комунист

 

Експредседателят на парламента Цецка Цачева – комунист

Председател на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов - син на личния шофьор на ген. Шопов шеф на КДС – комунист

Експредседател на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова –комунист (партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив)

Кмет на София и заместник на Бойко Борисов – Йорданка Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)

Димитър Николов - кмет на Бургас, член на ИК на ГЕРБ -московски възпитаник израснал в семейство на комунисти ...

Румяна Бъчварова - бивш МВР министър, дъщеря на номенклатура на ЦК на БКП,главен редактор на казионния вестник Отечествен фронт ...

Николай Младенов – комсомолски секретар ,  вероятен племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие, биш министър на външните работи 

Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси, бивш министър на образованието

Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова, бивш финансов министър

Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, бивш министър в МОСВ

Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар”, бивш министър МРРБ 

Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,  бивш министър на културата 

Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп, израснал в комунистическо семейство, бивш министър на транспорта

Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП, бивш министър на правосъдието

 Аню Ангелов – Комунистически генерал, член на БКП,  бивш министър на отбраната 

Мдаа … И да ги къпе или не човек, то червената комунистическа боя от тяхното минало е ясно видима и синя няма да се покаже … Бившият комунист май си остава комунист дори и член на ПП ГЕРБ… 

Иво Беров пише за подобна мимикрия следното: 

„Защото и Бойко Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година. 

Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа – Тодор Живков. Негов работодател, между другото.“ 

„Под лупа“

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

По времето на соца имало един страшен цигански оркестър, който свирел по банкети и конгреси на БКП из цяла България и така цигните си изкарвали хляба. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече банкети и конгреси. БКП-то им казали, че вече няма да са те на власт и цигните се прибрали по селата. Глада обаче не се търпи и решили да се предложат на новата власт... да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава, че са свирили за БКП-то. След два дена се връща Асанчо тъжен, бушониран, омачкан и окъсан..
Наобиколили го от цялата махала:
- Кажи, Асане какво стана?
- Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме смляха от бой и ме изхвърлиха.
- Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!
- А бе аз не им казах бе бате, те беа същите и мa познаа...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://burgas-podlupa.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!