Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: "Галя от ПосолствоТО" движи създаването на ЛЯВА партия начело с Крум Зарков и Пеканов

АВТОР:  ПИК

В разгара на все по-задълбочаващата се политическата криза, вплела пипалата си из всичките нива на държавата, в ход е създаването на нов ляв проект.

След лична среща с президента Уудроу Уилсън, Троцки довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

На пръв поглед това не изглежда никак скандално, при все че партиите в страната никнат като гъби след дъжд.

Разликата обаче е в това, че новата формация се пече с протекциите на хора от американското посолство, научи ексклузивно ПИК.  

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Според сигурни източници в дъното на всичко е добилата скандална слава в последните дни Галина Събева. Служителката в сградата на столичната улица "Козяк" 16 се прочу с обаждането си до Деница Сачева от ГЕРБ във връзка със скандалната реплика на Вежди Рашидов, която коства политическата му кариера.

Разследване на ПИК установи, че въпросната Галя е много влиятелна в редиците на ГЕРБ, като освен със Сачева, е близка и с Томислав Дончев. От друга страна Събева поддържа тесни връзки и с кръга "Капитал" и лично с Иво Прокопиев.

От свои източници медията ни научи още, че основната дейност на Галина Събева в посолството на САЩ е да посреща новите дипломати и да се грижи за това да са ежедневно запознавани с политическата обстановка в страната ни. 

След тоталния провал на "Продължаваме промяната", която бе мощно финансирана от бизнесмени, свързани с "Америка за България", сега в ход е създаването на нов соросоиден политически проект. Твърди се, че да влязат в него са навивани доскорошните министри в служебния кабинет на Румен Радев - Крум Зарков и Атанас Пеканов.

По информация на ПИК експерт по политическите въпроси в Американското посолство Галина Събева е ангажирана с полагането на основите на проекта, като именно тя е завела и представила Крум Зарков пред бившия посланик Херо Мустафа.

Още по-любопитното е, че самата тя определи Зарков като "млад перспективен лидер", а в началото на годината бившият служебен министър на правосъдието би път до САЩ. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Галя от посолството движи създаването на лява партия начело с Крум Зарков и Пеканов - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!