Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК с БОМБА! Деница Сачева признава пред депутати от ГЕРБ: "Обади ми се Галя от американското посолство да пита какво ще предприемем срещу Вежди..." Рашидов махнат от "Козяк"

Как във ГЕРБ взеха решението да поискат оставките на Вежди Рашидов като член на Изпълнителната комисия на партията и като председател на комисията по култура и медии?

Депутати на Борисов, пожелали анонимност, разказаха пред ПИК какво точно се е случило вчера по време на срещата на парламентарната група на партията.

Припомняме, че след края на извънредното заседание в кулоарите на Народното събрание настъпи брожение заради записа с Вежди Рашидов. Първо се проведе среща между Никола Минчев, Десислава Атанасова и Деница Сачева.

Последва нова мини среща, този път между Деница Сачева, проф. Костадин Ангелов и Кирил Петков.

Изведнъж в стаята на ГЕРБ се събра цялата парламентарна група на партията, а при тях влезе и Кирил Петков. Няколко минути по-късно от пресцентъра на Борисов разпространиха съобщение, че партията иска оставките на Вежди Рашидов като член на Изпълнителната комисия и като председател на комисията по култура и медии в Народното събрание.

Пред ПИК депутати от ГЕРБ споделят любопитни подробности от срещата на парламентарната група. След като Петков излязъл от стаята на ГЕРБ, Десислава Атанасова позвънила на Вежди Рашидов, за да му търсят сметка за думите и да го предупредят, че ще му искат оставка.

Последвал втори разговор. Този път по телефона се включил Бойко Борисов.

Най-любопитно обаче било изказването на Деница Сачева след двата телефонни разговора.

"Обади ми се Галя от Американското посолство. Каза, че е видяла статусите ни с Десислава Атанасова. Питаше какво става и какви действия ще предприемем, защото следят случая", заявила Сачева пред колегите си от ГЕРБ. Тя е едно от протежетата на посолството в ГЕРБ в качеството си на член на Националния демократически институт. 

Боян Чуков пред "Гласове": Американските планове са много сериозна заплаха за България. Правителството ни води към превръщане във фронтова държава

Джефри Сакс: Вече не става дума, че Америка експлоатира света, а че Америка застрашава света

US аналитик: ЦРУ е главният световен спонсор на журналистиката, налагаща гледната точка на САЩ

ЦРУ модерира Уикипедия, разкри съоснователят на онлайн енциклопедията

След лична среща с президента Уудроу Уилсън, Троцки довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Явно в партията не могат да се вземат решения, без да се съгласуват с Кирил Петков, Бойко Борисов и американското посолство, отчитат народни избраници.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БОМБА В ПИК! Деница Сачева признава пред депутати от ГЕРБ: Обади ми се Галя от американското посолство да пита какво ще предприемем срещу Вежди... Рашидов махнат от Козяк - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!