Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво спечелихме от Ирак

Kadrinka Kadrinova

Мария Габриел-2023 досущ като Соломон Паси-2003. Преди малко в телевизионно интервю Габриел прочувствено обясни, как България спешно трябва да заеме по-проукраинска позиция, за да можело после наши фирми да се облагодетелстват от следвоенното възстановяване на Украйна.

Габриел: „Трябва да подкрепяме повече Украйна, за да спечелим при възстановяването й“. Както спечелихме от Ирак! А какво спечелихме...

Военният министър Тагарев съобщи кога ще пратим военни в Украйна: „Русия категорично губи войната...

ЕК задължи социалните мрежи да имат звена за цензура във всяка държава

„Как да се унищожи Русия“: доклад до армията на САЩ от 2019 г., който предопредели войната

Също като нея сега, Паси преди 20 години, насред войната на САЩ и "коалицията на желаещите" в Ирак, пламенно агитираше по телевизията какви дивни печалби ще изкара българския бизнес от следвоенното възстановяване на арабската страна, но само ако прати там свой контингент. Е, изпрати. И получи "печалби" от 13 поцикновани ковчега с убити български войници. Петима - от атентата в Кербала в края на 2003-та, после още осмина загинали от "приятелски огън" и в катастрофа на конвой. Бяха обезглавени и двама пленени в Ирак български шофьори, за които Паси отказа да преговаря (макар по същото време Берлускони да спаси с преговори две също отвлечени там италианки). Та така. Едно и също си пеят като латерни и вярват, че сме идиоти без памет и мисъл. Докога???? (Кадърът е с ранен български войник след атентата в Кербала два дни след Коледа 2003 година...)

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!