Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проститутки и световен елит – ръка за ръка в Давос

36-годишната елитна проститутка Саломе Балтхус пребивава в хотел близо до ски курорта по време на конференцията и не разкрива имената на влиятелните си клиенти, защото “не иска да води съдебни битки с тях".

Автор: "Банкеръ". 

Глобалният елит, който всяка година се събира в Давос, за да решава най-наболелите проблеми на планетата, включително и половото неравенство, има сериозен принос за ръста на бизнеса със сексуални услуги в луксозния швейцарски курорт. Търсенето на проститукти през седмицата на ежегодните съвещания на Световния икономически форум скача чувствително, свидетелстват участничките и официални представители на полицията. “Придружителки се резервират” в същите хотели, в които са настанени маститите босове и техните служители по време на петдневната им сбирка (тази година от 16 до 20 януари). 

Една от проститутките – Лиана – твърди, че се облича в бизнес-премяна, за да не се откроява от висшите мениджъри, въпреки че проституцията е легална в Швейцария. Тя е коментирала за “Билд”, че редовно се вижда с американци, които посещават алпийския оазис по няколко пъти годишно и са сред присъстващите на конференцията 2700 делегати. Лиана взема за услугите си по около 700 евро на час и 2300 евро за цяла нощ плюс пътните разноски.

Мениджърът на една от въпросните “обслужващи” в Ааргау – на около 160 км от Давос – твърди, че вече е получила 11 “резервации” и 25 запитвания и очаква да последват още до края на събитието. Тя е споделила, че някои от участниците ангажират проститутки за себе си и за служителите си за партита в хотелските апартаменти.

Саломе Балтхус – елитна проститутка и писател – споделя в профила си в “Туитър”: “Срещите в Швейцария по време на Световния икономически форум означават да гледаш дулата на въоръжената охрана в коридора на хотела в 2 ч. през нощта и след това да споделяш подарените бонбони и сладкиши от ресторанта с тях и да клюкарстващ за богатите”. 36-годишната Балтхус пребивава в хотел близо до ски курорта по време на конференцията и не разкрива имената на влиятелните си клиенти. Просто защото “не иска да води съдебни битки с тях”.

През 2020-а разследване на “Таймс” установява, че най-малко 100 протитутки пътуват до Давос по време на форума, по информация на официален представител на полицията. Шофьор, нает да обслужва делегатите на събирането пък споделя, че е взел една секс-труженичка, която твъри, че е била принудена от нейния “шеф” да спи с по-възрастен клиент в хотел а делегатите.

Източник: "Банкеръ"

Нравствеността е най-доброто лекарство и рецепта за решаване на всички болести и бедствия

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

Източник/ци: Проститутки и световен елит – ръка за ръка в Давос | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!