Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Предател до предател, изедник до изедник са се наредили в редичката от политически хищници, за да се докопат до властта

Димитър Шивиков

Предател до предател, изедник до изедник са се наредили в редичката от политически хищници, за да се докопат до властта. Един от тях директно я поиска. Абе, аланкоолу, нямаш ли грам себеуважение, че сте най-малката група от никому неизвестни персони, но имате претенции за власт!

Влезли по втория начин в парламента, измамили стотина хиляди гласоподаватели, като в предизборната кампания говорихте едно, а веднага след намърдването в парламента запяхте друга песен. Щели да правят правителство на националното съгласие, спасение и от експерти. Не, евентуално ще направите правителство на съглашателството, на хищническото ограбване и унищожение на това, което е останало от Родината ни.

Щели да се ръководят от националните приоритети и съобразят от желанието на народа. Глупости и измама. Да ви е ясно, предатели, не е приоритет да се дава военна и военно-техническа помощ на един режим, с което ни правите губеща страна в глобалните промени; не е приоритет да бързаме да влизаме в еврозоната и в Шенген, след като не сме готови икономически, технически и политически. Бързането ни маргинализира окончателно в ЕС.

Приоритет са доходите, здравеопазването, образованието, опиращо се на вековните български традиции и родното производство, когато достигнем най-малко средното равнище в ЕС, тогава ще говорим за евроатлантическа солидарност. Сега нашият фокус трябва да е насочен към решаването на нашите си проблеми и никакво слагачество и сервилност към брюкселските чиновници.

Само твърди национални решения и действия, уповаващи се на собствените сили и смяна на предателския политически елит, тотална ревизия на олигарсите, заграбили по съмнителни начини народни активи, които унищожиха в последствие и ако се установи закононарушение национализация на имуществата им и отнемане лиценза на медиите, пропагандиращи чужди идеи е първата стъпка към прочистването на обществото и прекратяване на процеса на разпад на държавността.

За всичко сте виновни вие, политическите шарлатани! Справедливост и само справедливост е нужна нам!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!