Предател до предател, изедник до изедник са се наредили в редичката от политически хищници, за да се докопат до властта

Димитър Шивиков

Предател до предател, изедник до изедник са се наредили в редичката от политически хищници, за да се докопат до властта. Един от тях директно я поиска. Абе, аланкоолу, нямаш ли грам себеуважение, че сте най-малката група от никому неизвестни персони, но имате претенции за власт!

Влезли по втория начин в парламента, измамили стотина хиляди гласоподаватели, като в предизборната кампания говорихте едно, а веднага след намърдването в парламента запяхте друга песен. Щели да правят правителство на националното съгласие, спасение и от експерти. Не, евентуално ще направите правителство на съглашателството, на хищническото ограбване и унищожение на това, което е останало от Родината ни.

Щели да се ръководят от националните приоритети и съобразят от желанието на народа. Глупости и измама. Да ви е ясно, предатели, не е приоритет да се дава военна и военно-техническа помощ на един режим, с което ни правите губеща страна в глобалните промени; не е приоритет да бързаме да влизаме в еврозоната и в Шенген, след като не сме готови икономически, технически и политически. Бързането ни маргинализира окончателно в ЕС.

Приоритет са доходите, здравеопазването, образованието, опиращо се на вековните български традиции и родното производство, когато достигнем най-малко средното равнище в ЕС, тогава ще говорим за евроатлантическа солидарност. Сега нашият фокус трябва да е насочен към решаването на нашите си проблеми и никакво слагачество и сервилност към брюкселските чиновници.

Само твърди национални решения и действия, уповаващи се на собствените сили и смяна на предателския политически елит, тотална ревизия на олигарсите, заграбили по съмнителни начини народни активи, които унищожиха в последствие и ако се установи закононарушение национализация на имуществата им и отнемане лиценза на медиите, пропагандиращи чужди идеи е първата стъпка към прочистването на обществото и прекратяване на процеса на разпад на държавността.

За всичко сте виновни вие, политическите шарлатани! Справедливост и само справедливост е нужна нам!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!