Ултиматум и безпрецедентен външен натиск върху Нинова за приемане на Истанбулската конвенция! Отрязаха Нинова от Социнтерна

не е достатъчно лява

Припомняме, че благодарение на БСП и лично на Корнелия Нинова ратификацията на джендърската конвенция и признанието на трети социален пол извън мъж и жена не мина в Народното събрание.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е подложена на безпрецедентен външен натиск за приемане на Истанбулската конвенция, научи "Епицентър. бг". 

Новият председател на ПЕС Стефан Льовен, който преди месец замести Сергей Станишен, е изпратил грубо и ултимативно  писмо до "Позитано" 20,с което Епицентър. бг разполага. 

 В него се поставя въпроса БСП или да признае джендър идеологията и Истанбулската конвенция или другите партии в ПЕС ще поставят въпрос за това БСП изповядва ли общите ценности. 

"Правната рамка не може да бъде извинение, нито пречка за членовете на нашето политшческо семейство да възпрепятстват, бавят или игнорират международните правила срещу насилието, основано на пола и домашното насилие",  пише на 23 ноември 2022 г. Стефан Льовен до "уважаема Корнелия"   

На конгреса на Социалистическия интернационал в Мадрид преди дни се е развихрил гръмовен скандал. Корнелия Нинова беше вицепрезидент на Социнтерна един мандат и кандидатурата ѝ беше издигната отново. Върху нея обаче е упражнен безпрецедентен натиск да се оттегли, съобщиха за "Епицентър" отлично информирани източници.  

След като Нинова отказала - без никаква процедура името ѝ просто е заличено в списъка на кандидатите, а кандидатурата ѝ изобщо  не е подложена на гласуване. 

Причината за този тоталитарен подход, който няма нищо общо с демократичните принципи, е писмо на представителка на ЛГБТИ и жени от Социнтерна Джанет Камило до Комисията по етика към Социалистическия интернационал 

В него с ултимативен тон пише, че "всички държави трябва да преодолеят законодателните си бариери", за да приемат Истанбуската конвенция. 

На практика от ПЕС казват, че националното законодателство на България, което след решението на Конституционния съд, забранява ратификацията на Истанбулската конвенция, няма никакво значение пред международното право и Корнелия Нинова не е подходяща за вицепрезидент на социнтерна, защото е противник на Истанбулската конвенция.

Което е абсурдно от гледна точка на европейските норми за правото да изразяваш мнение и позиция. 

Всъщност Нинова е дискриминирана от ПЕС и Социнтерна, защото има позиция, различна от тази, която изповядват ръководството на тези две организации, които явно са превзети от джендър-идеологияа

"Затова от името на Социалистическия итернационал на жените смятаме твърдо, че кандидатурата на Корнелия Нинова за вицепрезидент на СИ и политическата позиия на БСП за България по отношение на равнопоставеността е опит срещу остояваните позиции на Социалистическия интернационал за равенство", пише Джанет Камило до контреса на СИ. 

Припомняме, че благодарение на БСП и лично на Корнелия Нинова ратификацията на джендърската конвенция и признанието на трети социален пол извън мъж и жена не мина в Народното събрание.

Тогава  делегация на ПЕС пристигна в България да я притискат да отстъпи. Тя не го направи и си навлече много силни външни врагове.

Нинова и сега няма да отстъпи. 

писмо1_1писмо2_1писмо3_1

"Докато съм председател на БСП, ще защитавам мнението на хора, а то е против Истанбулската конвенция. Българската конституция защитава различните хора, но ратификация на Истанбулската конвенция в България е акт невъзможен. Докато съм председател ще отстоявам тази позиция с всички рискове и отговорности". Това е позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова, която не се е променила и към този момент. 

Нинова бе категорична, че не е възможно БСП да преосмисли позицията си по Истанбулската конвенция, особено на фона на гласуването преди година в Европарламента на резолюция, която подкрепя различните, и която бе подкрепена от петима евродепутати на партията.  

Конституционният съд миналата година излезе с решение, според което пол трябва да се разбира само в неговия биологичен смисъл.  

"Поздравявам Конституционния съд. Откакто се занимавам с политика, най-големият натиск отвътре и отвън ми е оказван по тази тема - Истанбулска конвенция и налагане на джендър идеология. И до днес чувам обвинения, че БСП не е лява партия, щом не ги признава. Че съм променила характера на партията от лява в консервативна. Бях заклеймявана и оприличавана на Виктор Орбан, когато преди години призовах: “Пазете децата и семейството.” Знам, че това няма да ми бъде простено, но си е заслужавало цялото усилие."

Това написа тогава Нинова във фейсбук. 

Нинова заяви пред Епицентър. бг, че днес натискът върху България за приемане на Истанбулската конвенция е огромен и се правят всякакви опити този въпрос отново да бъде поставен за разглеждане в парламента.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Отрязаха Нинова от Социнтерна, притискат я ултимативно да приеме Истанбулската конвенция

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!