Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жан Виденов: България значеше народ, здраве, образование, култура! Затриха всичко, градено от дедите ни!

Жан Виденов споделя, че чувства само омерзение и болка!

Омерзение, болка и чисто човешки гняв – това признава, че чувства Жан Виденов всеки момент, в който се обърне назад и си спомни за България на дедите ни. А после погледне към настоящето, в което народът и родината са в тотална безпътица.

Жан Виденов призна на глас омерзението си от родното настояще и политици

Бившият премиер на Републиката, за когото единствено се доказа, че не е прибрал и лев от държавната хазна за лична облага, колкото и да го разследваха и обвиняваха, го боли, че децата ни не познават държавата на бабите и дядовците си, не знаят, че в България хората са живеели и добре.

„Каквото и да се говори, ние имахме най-качественото образование в Европа, да не кажем и в света. Политически лидери като Маргарет Тачър са го признавали официално. Имахме работещо здравеопазване, което бе безплатно и полагаемо за всеки. Имахме земеделие, с което шашвахме целия свят, защото земята ни е сред най-плодородните. Имахме култура, спортни постижения, спокойствие…

Какво имаме сега, след повече от 30 години „преход“ – нищо! Почти нищо не остана от това, за което са работили и са дали живота си дедите ни – да съградят, да създадат, да оставят на поколенията. Това е трагедията на един народ, използван и обиран до шушка от алчни политици десетилетия наред.

А най-лошото е, че този народ изпада във все по-голяма апатия. Нещо, за което дори не можем да го виним, когато самите ние се чувстваме безпомощни“, коментира Жан Виденов, според когото трябва не промяна, а кардинална промяна в управление и мислене, за да успеем с бавни стъпки да излезем от блатото.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Жан Виденов: България значеше народ, здраве, образование, култура! Затриха всичко, градено от дедите ни! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!