Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Из правилата на прехвалената Европейска прокуратура на Кьовеши, особено от контактьора от контактната точка

Daniel Bojilov

Из правилата на прехвалената Европейска прокуратура на Кьовеши, особено от контактьора от контактната точка.

„В края на разследването, в зависимост от правилата на държавата(ите) членка(и), в която(които) е било проведено разследването, Европейската прокуратура може да ви информира за резултата.

Съобщаването на престъпление може да има сериозни последици. Сигнал за извършено престъпление, за който впоследствие се докаже, че е умишлено неверен или подвеждащ, или умишлено представен с незаконна цел, може да доведе до правни последици за подателя му, включително, но не само, административни и/или наказателни санкции.“

Та …. Европейската прокуратура работи като черна кутия – ти подаваш сигнал, с документи, доказателства, а тя ако иска може да те информира накрая какво е станало. И понеже аз за информиран не съм чул, май ситуацията е може, ама не иска.
Още по-готина е втората част – изрично те предупреждават, че ако подадеш сигнал може да има сериозни последици върху тебе. Нормално, нали сигнала винаги включва и властимащи.

Та айде народе, бягай да подаваш сигнали и тия ша ни оправят.

Впрочем тази проверка на правилата им я направих с оглед на проследяване на един сигнал – Номер: PP.00721/2022/BG Нед., 03/20/2022 – 18:06, Люксембург от който се вижда, че лицето Кирил Петков и фирмата Провиотик, а покрай тях и кантората на Ленчето и Минчев са се обогатили там с едни 300 хиляди по европейска програма. Случва ли се нещо обаче по този сигнал и Господ не може да ти каже, защото Лаура е много прозрачна. То не, че и нашата прокуратура е много по-различна, ама барем през сайта им може да видиш къде е сигнала ти и дали нещо се прави по него. При тия няма такова животно.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Из правилата на прехвалената Европейска прокуратура на Кьовеши, особено от контактьора от контактната точка – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!