Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Една чудесна новина! В България евроатлантическите ценности

Йордан Халачев

Една чудесна новина! В България евроатлантическите ценности катастрофираха. Победихме ги! Официално и безспорно. Евроатлантиците в България вече са малцинство.

Делът на хората, изразяващи недоверие в ЕС и НАТО, надхвърля този на хората с доверие към тях. През лятото на 2022 г. той е 43% доверие при 48% недоверие към евроатлантизма. Когато се разгледа само мнението на симпатизантите на политическите партии резултатът е още по-трагичен за САЩ, НАТО и ЕС - само 39% смятат, че геополитически, България трябва да е ориентирана към ЕС и НАТО.

Проучването не е поръчано нито от Руското Посолство, нито от ПП "Възраждане" или която и да е друга национално отговорна организация. Проучването е на Институт "Отворено общество - София", на "Центъра за либерални стратегии" и на "Алфа рисърч"! Сами признаха поражението си. За да признаят това толкова трагично за тях съотношение, мога да си представя каква е истината.

Особено тревожна за евроатлантическото малцинство е тенденцията, че в рамките на кратък период от време успяхме да променим настроенията срещу фалшивите, антибългарски и вредни за държавата и чужди за българите евроатлантически ценности.

За наша радост успяхме да пречупим гръбнака на евроатлантизма и ключовите му ценности, като омразата към хилядолетните български традиции и Православието, привързаността им към сексуални извращения и стотиците им полове и други подобни, които нямам нерви да изреждам.

Следваща ни задача е да превърнем тази победа на нашите идеи в диктатура на "Пробългарското мнозинство" над "Евроатлантическото малцинство". В момента е точно обратното положение с диктатурата.

Засега, чуждите агенти, чрез чуждите траншове и външната подкрепа владеят големите телевизии и медии, поддържат бандеровската хунта, опитват се да ни вкарат още по-дълбоко в конфликта в Украйна, разпален и поддържан от господарите им.

Това малцинство, което трябва да изметем от властта е вкопчило е мръсните си лапи върху поредицата от правителства на България, върху образованието и културата, армията, полицията, специалните служби и местната власт.

Тези атлантически агенти успяват избори след избори, да излъжат "Пробългарското мнозинство" да гласува за атлантически партии, или успяват да фалшифицират резултатите. Като наблюдавам как се ръфат атлантите в НС за кодове и хартиени бюлетини, второто предположение ми изглежда по-вероятно. Обаче несъмнено и за част от Пробългарското мнозинство важи лафа за "интереса и феса".

Самите грантовици от "Отворено общество" и "Центъра за либерални стратегии" признават, че след вота през октомври, само в три партии имат евроатлантически мнозинства.

Благодарение на нашите усилия и "неоценимата помощ" от безумното управление на Урсула, Борел, ЕК и ЕП, делът на българите, които изразяват недоверие в ЕС и НАТО, нараства от 32% през 2018 г. до 41% през 2021 г. и до 48% през юни 2022 г.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!