Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Полският президент заяви, че не иска война с Русия в разговор с.. (ВИДЕО)

В деня на ракетната катастрофа в източната част на страната полският президент Анджей Дуда заяви, че не иска да допусне "война с Русия" в резултат на инцидента. Полският лидер направи това изявление в разговор с руските шегаджии Владимир Кузнецов (Vovan) и Алексей Столяров (Lexus), които му се обадиха след инцидента и се представиха за френския президент Еманюел Макрон.

Във видеоклип, публикуван в социалните мрежи във вторник, мнимият Макрон пита Дуда дали свързва позицията на Киев по инцидента с постоянните искания на украинския президент Володимир Зеленски за нови доставки на оръжие.

"Повярвайте ми, аз съм изключително предпазлив. Не обвинявам руснаците, каза Дуда. Емануел, мислите ли, че искам война с Русия? Не. Повярвайте ми, не искам това. Не искам война с Русия и съм изключително внимателен, повярвайте ми. Много съм внимателен."

"След взрива на ракета в Пшеводув в Източна Полша по време на серията от телефонни разговори с държавни глави и шефове на правителства полският президент Анджей Дуда е провел разговор с лице, която се е представяло за президента на Франция Еманюел Макрон", написаха от канцеларията на Дуда в  в Туитър.

"Президентът Анджей Дуда се ориентира, че е възможно да става въпрос за опит за измама и е приключил разговора. След тази връзка Канцеларията на президента на Република Полша незабавно е предприела съответни действия в сътрудничество със службите за изясняване на случая", се казва в изявлението на офиса на полския президент.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Полският президент заяви, че не иска война с Русия | Glasove.com

Полският президент заяви, че не иска война с Русия в разговор с.. ( ВИДЕО )

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!