Умно-красивите продължават да пищят- в НС, в постове, в строй в триъгълника на властта. Искат война, искат евроатлантически ценности, искат си еврото.

Румяна Ченалова

Умно- красивите продължават да пищят- в НС, в постове, в строй в триъгълника на властта.

Искат война, искат евроатлантически ценности, искат си еврото.Мисленето им е функция на главната идея на глобализма – един свят в обща матрица, контролирана от интересите на група хора.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Интереси за пари и контрол чрез власт.

Какво е войната? Печалби за военно- промишлените комплекси на САЩ.Не само тази.Всички войни в които изсипаха тонове оръжия и проляха тонове кръв -не кръвта на господарите и не на тяхната земя.

Какво са евроатлантическите ценности?

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Модел за размиване на националното самосъзнание.Модел за унищожение на устоите на духовността и Божията искра в човека.Свободата да мислиш различно се заменя с робството на фанатичното единство, справедливостта - с диктат над индивидуалността.

Какво е еврозоната? Удобство за корпорации, които през 1987г. на т.н.Кръгла маса на индустриалците са решили, че трансграничните преводи ги натоварват с такси при превалутирането и са поискали единна валута.По- късно тази идея се е развила във възможността ЕЦБ и националните банки да отпускат лесно кредити на държавите- членки, водещи ги до фалит и загуба на национални активи.Както Гърция - пристанището в Пирея работи за китайската, а не за гръцката икономика.

Пищят умно- красивите.Не разбират, че светът се променя.Завоят е направен защото никой не иска ядрена катастрофа.Зеленски скоро ще изгори, унищожен от тези, които го запалиха.Украйна беше жертвана, а Европа използвана и опустошена финансово.

България ще издържи - винаги сме живели в кризи.И докато европейците са ужасени от случващото се, българинът се усмихва под мустак и прави нова дупка в колана.Не е героично, но се оцелява.

После ще дойде истината.

Ще дойде и справедливостта - онази която само душата познава, онази която Русия няма да предаде.

И писъците ще свършат.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!