Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НяКОЙ връща Европа 500 години назад!!!

Анастасия Гешева

От вчера светът има качествено нов конфликт. Взривяването на подводните трасета на газовите магистрали е супер сериозен случай, който променя изцяло играта на световната геополитическа сцена на всички етажи. Аз ще представя един недогледан аспект на проблема. Тръбите на СП 1 и 2 не са на Газпром, а в случая на Дания и Швеция. Защото трасетата са строени с двойни средства и с двойно участие. Взривеното е собственост на Дания и Швеция, не на Русия. Но целта тук на е Русия, а Германия, това е повече от ясно.

Преди да обсъдя въпроса, искам да кажа, че по мнението на редица наблюдаващи, Турски поток вероятно също ще бъде атакуван. Кой и защо иска да унищожи газопреносната мрежа на цяла Европа, е въпрос елементарен. Фактът, че дори главната Урсула подскочи и осъди вчерашния атентат край бреговете на Дания, показва, че нещата са толкова напреднали, че дори вътрешните хора на ДД не успяват да запазят маските си. Страхът определено превзема ЕС. И расте с всеки ден все повече, страхът от глад, студ и мизерия.

Някой връща Европа 500 години назад!!!

Всички събития водят до бързо умиране на ЕС, който се крепи буквално на една кожа. Никакви градивни процеси не текат в него. Никаква политика и икономика няма под вещото управление на Урсулите, мегакалинките на ДД. Животът на ЕС е в пълна деградация и това го признава дори политкоректната преса в Европа. Не могат да го скрият.

Сега за Германия.
Вече е очевидно, че Германия е в менгемето и я притискат от всички страни. Ако не вземе бързи мерки, подчертавам - БЪРЗИ СПЕШНИ МЕРКИ - Германия я чака точно един път. Възраждане на крайния национализъм, ама по-краен от когато и да било. Отхвърлям категорично версията, че тя ще бъде унищожена, това е невъзможно. Ще се отпушат сили, които стояха здраво запушени много години наред.

Англия потъва.
Това също се говори и признава от грандове на медийните политкоректно стълбове. Дали ще кажем, че тоталната некомпетентност на всички кирилпетковци в цял свят, развъдени във фермите за политически калинки, каквато безспорно е ... Лиз Тръс, или ще кажем, че ги поставят, за да унищожават държавите си в полза на световния хегемон, няма особено значение. Като се има предвид, че Англия е световният хегемон, ми е изключително трудно да наблюдавам как я самоубиват и не мога да намеря ... от този факт. Хегемонът се самоубива. Такова чудо не съм си и помисляла, че е възможно!

Кризата вече е тотална. Тази година ще остане в историята като годината на невъзврата. Не мога да предвидя колко и какво ще се прояви, срутването на старото прозападно статукво е повсеместно и се засилва. Това е катастрофа.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!