ЛУДНИЦА: Започват големи циркове с Мата Хари, Бойко, кюлчета и €2 милиона кеш

„Мата Хари ще се появи и ни чакат големи циркове. Тя не е само една. Смартфоните се пазят някъде“, прогнозира журналистът Иван Бакалов в предаването (О)позиция на „Сега“.

„Т.нар. петорна прокурорска експертиза на снимките с кюлчетата и пачките е просто пиар трик, на който да се радват тежките фенове на Борисов. Уж Брюксел казал, че снимките са манипулирани и тук папагалските медии веднага го подхванаха. За хората е прозрачно и ясно“,  отбеляза Бакалов.

Неговият сайт E-vestnik заедно с Атанас Чобанов от „Бивол“ направиха още преди 2 години дигитална експертиза. „Снимките са правени в продължение на 3 години. Ползвани са различни смартфони и вероятно са ги снимали различни жени.

Има опити да се промени датата на снимките и на една от тях със спящия Борисов е сменена резолюцията. Вдигнах ги 1600 %, тогава се вижда пиксел по пиксел. Какви са тези експерти на прокуратурата, които казват, че снимките не са оригинал?!

Тези хора живеят в аналоговата епоха. В дигиталната фотография няма понятие оригинал и копие. Там всичко е оригинал. 32 години съм преподавал пресфотожурналистика в Софийския университет. Прокуратурата не казва каква методика е използвана. Експертизата не е петорна, а петима анонимни нещо са правили“, разказа Бакалов и допълни, „че и самият Борисов не е отричал никога, че снимките са истински.

Вижда се и любимият му пистолет, с който не се разделя още като беше главен секретар. Той смени няколко пъти версията си, пред „Франкфуртер алгемайне“ твърдеше, че някой е внесъл пачките, кюлчетата и пистолета.

Как минава пистолет през охраната на НСО?! Някой разследва ли това? Всъщност разследване няма.“ Журналистът обясни, че на снимките се вижда, че количеството на пачките се увеличава и намалява. В един момент в чекмеджето има над 2 милиона евро в купюри по 500 евро. „И това се недекларирани доходи, за които Борисов трябва да бъде разследван. Даже не споменавам другите му доходи, за които се говори“, отбеляза Бакалов.

За тези 2 години прокуратурата не го е потърсила като един от получателите на снимките. Когато Бойко Рашков пое МВР, е бил извикан в националната полиция, където дал обяснения.

 „Живеем в престъпна държава, в която прокуратурата обслужва престъпността. Това е“, заключи журналистът, който в петък, 15 юни, е поканен в парламентарната комисия по корупцията. Поканен е и главният прокурор Гешев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: ЛУДНИЦА: Започват големи циркове с Мата Хари, Бойко, кюлчета и €2 милиона кеш - Narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!