Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков: Кирил Петков ме иска в КПКОНПИ, за да не разваля далаверите в МВР!

Бойко Рашков вече няма сили да се бори с мафията, защото тя е обхванала дори и МВР!

Напуска МВР

Времето на Бойко Рашков начело на МВР изтича, но не защото ще бъде повишен или защото се задават нови избори, а защото той е напът сам да се оттегли от политиката. Вътрешният ни министър е омерзен от случилото се с двете момичета на бул. “Черни връх” в София и участието на полицаи в двете престъпления, пише  Narod.bg.

Рашков не може да повярва, че системата в МВР е толкова прогнила. Става въпрос за много години, в които тя е прогнивала. Той няма как да я промени само за една година.

Бойко Рашков напуска МВР

Припомняме, че Георги Семерджиев, който уби момичетата, от 16 години е бил под чадъра на МВР и се е вихрил като обезумял по улиците. След като извърши убийствата, хора от полицията са му помогнали да се укрие.

“Такива хора като Симона Радева нямат място в МВР. Работила е 2 години в полицията, това е срам за цялото звено.”, коментира Рашков.

Той е на мнение, че искат да го махнат от МВР, за да не разкрие далаверите вътре в него. Затова Кирил Петков толкова яростно се опитва да го премести в КПКОНПИ.

Бойко Рашков вече се замисля дали да не се оттегли изцяло от политиката, защото не иска да бъде част от мръсни схеми. Възможно е до месец да го видим отново в УНСС, където преподаваше като доцент дълги години преди кариерата си в МВР.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Бойко Рашков: Кирил Петков ме иска в КПКОНПИ, за да не разваля далаверите в МВР!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!