Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Да, Радев връчва третия мандат на Тошко

Първо в Lupa.bg: Да, Радев връчва третия мандат на Тошко

Държавният глава връчва във вторник третия мандат за съставяне на правителство с настоящия състав на Народното събрание на председателя на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов, съобщи пред Lupa.bg депутат от партията на Слави Трифонов. 

ИТН вече декларира намерение да се опита да сформира ново мнозинство с избраните депутати, а по информация на нашия източник преговорите (паралелни с тези на "Промяната" с отделни законотворци от групата на Хаджи Тошко - б.р.) са започнали преди седмица и включват всички парламентарно представени формации, с изключение на ПП и ДБ. 

Според информатора ни се готви широка, нова петорна коалиция в състав ИТН, ГЕРБ, ДПС, части от БСП (разграничаващи се негласно от водената от ръководството политика на "Позитано" 20 - б.р.) и "Възраждане".

Именно партията на Костадин Костадинов обаче можело да се окаже костеливият орех в такава рамка заради ясните проевроатлантически позиции, заявени от Трифонов, и желанието на националистите да разрушат споразуменията за сътрудничество в отбраната със САЩ, докато поставят под въпрос изобщо членството на страната в НАТО и ЕС. 

Въпреки че самият шоумен отрича, че коалиция с ГЕРБ и ДПС няма, нямало и да има, Тошко Йорданов все по-често е засичан в кулоарите на раздумка с представителите на Бойко-Борисовата партия. Най-интензивни били преговорите с остриетата на ГЕРБ Десислава Атанасова и Тома Биков, по-трудно общ език намирал сценаристът с фактори в партията като Томислав Дончев и Даниел Митов, разкрива още източникът ни в ИТН. 

Не било изключено Слави-Трифоновата формация да опита търговия с възрожденци през главата на Костадин Костадинов, допълва още той, след като Копейкин заявявал свръхискания за участие в подобен формат. Същият сценарий се очертавал и при БСП, особено предвид твърдата подкрепа от страна на Корнелия Нинова, заявена към Кирил Петков и Асен Василев. 

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Източник/ци: Първо в Lupa.bg: Да, Радев връчва третия мандат на Тошко - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!