Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разгневи лъва! Свръх наглост на канцлер Шолц, който „изтри“ България, Радев го постави на място

Олаф Шолц с уникална наглост към България, Румен Радев няма да му прости!

Наглостта на Шолц

Немският канцлер унизи по брутален начин България и това няма да му бъде простено от Румен Радев. Българският президент е бесен на Олаф Шолц.

Лидерът на Германия заяви в прав текст, че Северна Македония трябва да започне стъпките за присъединяване към ЕС. Това, което каза, обаче е върхът на наглостта.

„Западните Балкани са от стратегическо значение за целия ЕС. Ние трябва да изпълним обещанията, които дадохме през 2003 г. в Солун. Северна Македония изпълни всички предпоставки за започване на своята евроинтеграция“, каза Шолц, пише Vesti.bg.

Това изказване, само по себе си, е изключително нагло, тъй като РСМ не е излълнила нито една от точките в договора с България от 2017 г. Българската страна иска просто този договор да се спазва, а РСМ го потъпква най-демонстративно. Затова Шолц да говори за изпълнение на всички предпоставки е нелепо.

Олаф Шолц вбеси Румен Радев

Както е известно, в РСМ се показва денонощно омраза към българския народ и България. Има антибългарска пропаганда във всички учебници, музеи, галерии и институции. Няма как с подобно поведение да се иска отпадане на ветото.

Именно това са причините Румен Радев да остане крайно недоволен от изявлението на Шолц. Българският държавен глава е категоричен, че няма да махне ветото над РСМ, но не само това. Той настоява за публично извинение на Германия за обидното изказване спрямо България.

Взаимоотношенията между българското президентство и немската държава не са цветущи в последните месеци. Те рязко се влошиха след статията на „Дойче веле“, в която Румен Радев бе изкаран евроатлантик отвън и русофил отвътре. Немската медия го изкара, че работи повече за Русия, отколкото за благото на ЕС.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Разгневи лъва! Свръх наглост на канцлер Шолц, който "изтри" България, Радев го постави на място

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!