Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Ако САЩ дадат на Киев ракети с голям обсег, ще атакуваме обекти, които досега не сме удряли

При това ще ударим с други средства за поразяване, каквито имаме достатъчно, заяви руският президент

Цялата "суетня" около новите доставки на въоръжения за Киев има една-единствена цел - да затегне още повече въоръжения конфликт в Украйна. Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю за прогремата "Москва. Кремъл. Путин" по телевизия "Россия-1" в коментар за изпратените от САЩ реактивни системи за залпов огън за Украйна, предаде ТАСС.

Тези доставки не променят нищо, тъй като Киев и преди това имаше подобни системи за залпов огън - включително ракети с такъв обсег и сега те просто ще попълнят загубите си, коментира президентът.

"В украинската армия има такива въоръжения, които са съветско и руско производство - "Град", "Смерч", "Ураган"," обясни Путин.

Далекобойността не зависи от системите, а от ракетите, разясни президентът.

"Това, което чуваме днес - че тези ракети летят на 45-70 километра, е същото като с онези "Град", "Ураган", "Смерч", за които казах. Те са със същата далекобойност, така че няма нищо ново", добави Путин и обясни, че такива доставки са свързани единствено с попълването на загубената от Киев бойна техника.

Русия обаче ще си направи съответните изводи и ще започне да нанася удари по онези обекти, които досега не е атакувала, ако на Киев бъдат дадени ракети с по-голяма далекобойност. При това ще ударим с други средства за поразяване, каквито имаме достатъчно, заяви президентът.

В сряда САЩ обявиха нов пакет от военна помощ за Украйна, който включва ракетни системи за залпов огън HIMARS и боеприпаси. Вашингтон обясни, че мобилните ракетни комплекси са въоръжени с ракети с обсег до 80 км.

Американските власти обясниха, че Киев е обещал да не нанася удари по руска територи, но говорителят на руското МВнР Мария Захарова заяви, че тези обещания не струват нищо и не трябва да им се вярва, припомня ТАСС.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Путин: Ако САЩ дадат на Киев ракети с голям обсег, ще атакуваме обекти, които досега не сме удряли

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!