Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Възраждане" дава на прокурор Каракачанов заради сделката с изтребителите Ф-16

Парламентарната група на партия "Възраждане" обяви в парламента, че ще даде на прокурор бившия министър на отбраната и почетен председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

"С документите, които са подписани, се дава възможност едностранно на доставчика да не достави това, което ние сме подписали и едностранно да прецени цената да е друга и впоследствие да иска повече пари", заяви депутатът Николай Дренчев. Според него сделката за доставката на изтребители от САЩ представлявала "котка в чувал". 

Според атаката на "Възраждане" държавата е похарчила 1,2 млрд. лв. заради подписа на Каракачанов под сделката. 

"В момента няма самолети, реално дори не са сключени договори. Защото няма предмет на договора, цена и срок. Тази астрономическа сума обаче я няма в нашия бюджет", посочи Дренчев. 

Договорите за Ф-16 бяха подписани по времето, когато министър на отбраната бе Красимир Каракачанов. 

Войводата не им остана длъжен. И обясни, че има и договор и срокове, а що се отнася до парите - те до ден днешен са в гаранционен фонд. И не са преведени на фирмата производител. "Парите не са дадени накуп, от тях се превежда, когато приключи даден етап." 

Красимир Каракачанов обясни още, че по договора две години е работила междуведомствена комисия, в която е имало представители на министерството на отбраната, на икономиката, на финансите и на МВнР. 

Бившият министър на отбраната посочи, че за закупуване на самолети има строга  процедура, която е била спазена. Тя включва запитване от българска страна, даване на оферти и разглеждането им. 

"Търсят евтин пиар", възмути се Каракачанов по адрес на "Възраждане". Бившият военен министър припомни, че е ремонтирал повече руска техника - МиГ-29, СУ-25 и С-300. Защо не питат за нея, посочи той. "Защо не ме дадат на съд за тях или ще даваме на съд само за американските? Това не е ли "губене" на обществени средства?", коментира той пред "Епицентър".

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: "Възраждане" дава на прокурор Каракачанов заради сделката с изтребителите Ф-16

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!