Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поредната лъжа на Про100Кирчовците лъсна с пълна сила

Поредната лъжа на Про100Кирчовците лъсна с пълна сила.

От момента на спиране на доставките на природен газ от Газпром Про100Кирчовците развяват опорката, че „Газпром“ е спрял доставките, въпреки че ние сме си плащали чинно заявените количества природен газ.

От излезли документи обаче се вижда, че решението България да не плаща доставките по начина по който Газпром настоява е взет от българското правителство на тайно заседание на 13 април 2022 г. Решението е взето на база на доклад от министъра на енергетиката в който се твърди неистина, която е от решаващо значение за вземане на решението. А тя е, че председателя на ЕС е дал указания, че схемата за плащане, която се предлага от „Газпром“ представлява нарушение на наложените на Русия санкции.

Такива указания не са давани, още повече, че ЕС излезе с изрична позиция, че тези схеми за разплащане НЕ НАРУШАВАТ санкциите, поради което почти всички страни от ЕС продължават да получават природен газ по сключените си договори.

Следователно спирането на доставките на природен газ за България са резултат от целенасочено взето решение на МС, с ясно съзнаване на последиците, респ. цялата отговорност за последиците от това, вкл. и отговорността за вреди, които може да претърпим са изцяло на Про100Киро и МС и правителството няма никаква вина за това.

А сега Нинова да ходи да обясни на остатъците от заблудения си електорат, че тя няма нищо общо с това.

А вие да си знаете – ако цените на газа скачат, а с тях и инфлацията за това не са виновни руснаците. Решението е на българското правителство и то е взето напълно съзнателно. Нищо, че с лъжи се опитват да избягат от отговорност, че те не са имали избор и друг е виновен.

Даниел Божилов

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Поредната лъжа на Про100Кирчовците лъсна с пълна сила – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!