Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ скастрили Томислав Дончев и Даниел Митов от заради атаките срещу техния ляв кабинет. ГЕРБ се втурнали да сменят Трети март като национален празник с...

Зам.-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов – Къдравата Сю са имали тежък разговор с високопоставени дипломати от САЩ, които ги скастрили жестоко заради атаките им срещу американското ляво правителството на Кирил Петков.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Новината довери пред Narod.bg източник от шайката, запознат със скритите вътрешнопартийни събития, които не намират място в новинарския поток.

Определящата се като „градивна опозиция” ГЕРБ всячески се опитва да спъва работата на лявото правителството с генерирането на скандали в парламента. Това е станало повод и за опъването на ушите на двамата заместници на Бойко.

Според данните разговор с US дипломатите е провел и президентът Румен Радев, който не крие, че не е доволен от работата на правителството, съставено от кадри, които той самият уж откри за голямата политика като Кирил Петков и Асен Василев, които бяха важна част от двата служебни кабинета.

Разговорите на високо равнище вече дават своите плодове – ГЕРБ само лаят, но реално не правят нищо. Пример – хората на Бойко спряха да говорят за вот на недоверие и напълно забравиха темата, която уж беше особено важна за хунтата – връщането на хартиените бюлетини, за да улеснят изборните машинации, които 12 години ги държаха на власт и да предотвратят машинните изборни резултати от типа "американски изборни победи".

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Вместо това бившите управляващи се заеха с „важната задача” на направят 24 май национален празник, вместо Трети март.

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!