Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чичото на премиера дисидент: Кирчо лъже, че е учил в 7-о СУ, завършил е руското 133-то в София

Чичото на премиера: Кирчо лъже, че е учил в 7-о СУ, завършил е руското 133-то в София

Кирил Петков с биография като Бойко Борисов - ОБРАТНА НА ИСТИНАТА - ЗАЩО Комунистическа Америка все назначават комунисти да управляват България?

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Кирил Петков не е завършил 7-мо СУ в София, както той твърди, а е учил в руското "Ал. С. Пушкин" от първи до седми клас. Това разкри неговият близък роднин, кумец и чичо отец Георги Ганчев, главен викарий на Българската старокатолическа църква. Той разказва, че и бащата на Петков - Петко, е питомец на 133 СОУ "А. С. Пушкин", а след седми клас се е преместил в 7-о СО "Св. Седмочисленици".

Самият Кирил Петков пък никога не е припарвал до 7-о СУ, а се е обучавал от 1-и до 7-и клас в руското училище "А. С. Пушкин". След това е заминал за Канада с родителите си, където баща му Петко Петков е пребивавал още от 1988 г., както отец Георги разказа още в края на март в интервю.

И двете училища се намират на столичната ул. "Шишман", където в момента живее Кирил Петков със семейството си. Всъщност обитаваното от него жилище над книжарница "Милениум" на "Шишман" 18 е на баща му.

Навръх 24 май рано сутринта Кирил Петков отиде в 7-о СОУ "Св. Седмочисленици" на среща с ученици и им обясни колко зле се справял с руския език, като получавал двойки по този предмет. Изявленията му точно в тази посока веднага предизвикаха коментари, че  премиерът се опитва да се изкара дисидент (досущ като комуниста полковник от ДС "десен-антиКомунист" Борисов), мразещ всичко руско още от малък, за да се хареса на американската посланичка Херо Мустафа, както и на американците, чието благоволение се опитва да спечели покрай войната на Русия в Украйна.

Въпреки това е съмнително какъв руски език е учил Кирил Петков в 7-о СУ, при положение че роденият през 1980 г. е тръгнал на училище през 1987 г. и би трябвало да е пребивавал там до 1992 г., когато заминава за Канада. В началния курс на обучение до 4. клас в българските училище руски език не се изучаваше. След промените през 1989 г. отпадна и задължителното му изучаване в гимназиалния курс. Така че Петков трудно може да е получавал двойки по руски, освен ако не се е обучавал още от първи клас в руското училище "А. С. Пушкин". Комунисти сър...

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: lupa.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!