Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Крайно време е зомбираните да започнат да се събуждат и да...

May be an image of 1 person

Димитър Байрактаров

За пореден път ще трябва да обяснявам на нЕкои зомбирани люде, че ако очакват Русия да фалира, ще има дълго да чакат и най-вероятно няма да дочакат този ден. Неистините, които втълпяват пропагандните медии нямат нищо общо с действителността, а тя е, че уж малката и фалиралата икономика на Русия е напът да предизвика световен глад с нечувани размери!

Крайно време е зомбираните да започнат да се събуждат и да излизат от дълбокия си сън и да приемат действителността такава, каквато е! Чакат ни тежки времена, които са плод на жаждата на Запада за световно господство, което както се вижда не може да се случи. Ясно е, че Запада е прекалил с надценяването си, а политиката на използване на чужд евтин труд и ресурси, сега се обръща срещу самия него! Най-тъжното е, че истинските виновници за кризата, в която тласнаха света отново ще останат ненаказани, а сметката както винаги ще бъде платена от обикновения човек!

Димитър Байрактаров

Ситуацията в Украйна е следната: всеки ден Зелеснки прави някакви изявления, на които дори той и пропагандните медии не вярват. В същото време Западните му съюзници умело чистят счетоводно загубите си и превръщат украинците в пожизнени длъжници! Схемата е ясна! Обещават и обявяват чрез пропагандните медии, че дават 40 милиарда долара заем на Украйна, а в реалност дават само 5-6 милиарда, но Украйна ще връща 40 милиарда плюс лихвите! Както се казва нЕкои люде яко богатеят, а дали и Зеленски не е между тях, някой ден ще разберем. Резултатът е, че Украйна е финансово заробена!

В същото време Русия изнася пореден урок по финанси и кредит на Запада. Руската рубла бележи рекорден курс и е на път да се превърне в най-търсената валута. Западните фирми откриват сметки в рубли в Газпромбанк и продължават през глава да купуват руски газ и петрол!

Добър ден. Само про100 Киро чака някакви корабчета с газ от дЕдо си Бай Дън на неизвестна за никого цена и продължава да не вдява какво се случва! Но и той като Зеленски продължава с бързи темпове да товари с нови дългове България!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!