Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Велик! Румен Радев съди САЩ за над 1 млрд. долара

Румен Радев е решен да върне парите на българския народ!

Американските изтребители

Президентът Румен Радев вече мисли за сигурността на България, след като Кирил Петков и Асен Василев правят всичко възможно да ни вкарат във война с Русия. Затова държавният глава отново е поставил на преден план въпроса с американските изтребители, които бяха платени от България преди 3 години.

Както стана ясно неотдавна, доставката на 8-те самолета F-16 ще се забави с поне 3-4 години, а може и с цели 10. Това не устройва България, защото те са необходими в момента.

Ген. Радев е главнокомандващ на армията и затова е пряко отговорен по тази тема. Той вече е отправил запитване до Белия дом, в което настоява за доставката на изтребителите. Отговор обаче не получава.

Ето защо държавният глава вече няма да чака, тъй като започва да става ясно, че от САЩ просто са ни излъгали, а може би и обрали. Не е сигурно дали изобщо ще бъдат доставени някога тези самолети.

Румен Радев е решен, ако Джо Байдън откаже да върне парите, дадени от България, да заведе дело срещу САЩ. Искът ще е на основание неизпълнение на договора при покупко-продажбата.

Румен Радев иска от САЩ парите на България

През 2019 г. Бойко Борисов извади от държавната хазна 1,3 млрд. долара за въпросните самолети. Сега Румен Радев ше настоява тези пари да бъдат върнати на България.

От Белия дом излизат с нелепи оправдания за недоставянето на изтребителите. Там твърдят, че те не са готови все още технически за употреба. Това обаче не е било споменато в договора.

Взаимоотношенията на Радев с Америка започват все повече да охладняват. Българският президент е като трън в очите на “янките”, след като официално се обяви против даването на оръжие на Украйна и също така се обяви против спирането на руския газ. На всичкото отгоре отказва да свали ветото за РСМ по пътя към ЕС, което е още един удар по Запада.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Велик! Румен Радев съди САЩ за над 1 млрд. долара

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!