Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова бясна: ЕС ни съсипа! Козунакът е 5,50 лв., това е трагедия

mika-zaykova_600x400

Мика Зайкова вече не вярва на ЕС!

Хиперинфлацията

Един от политиците с най-много почитатели е Мика Зайкова. Това е така, защото тя не цепи басма никому и винаги казва истината в прав текст.

Мика е на 80 г. и не се страхува от нищо. Това я провокира да говори нещата такива, каквито си, да ги нарича с истинските им имена.

Зайкова, която напусна активната политика миналата година, когато се отказа от трети мандат като депутат от квотата на „Има такъв народ“, не е доволна от управлението на Кирил Петков и не го крие. Въпреки че „Продължаваме промяната“ е коалиционен партньор на нейната партия, тя иска час по-скоро Просто Киро да подаде оставка, тъй като се проваля сериозно, и то не само във външната политика, но и във вътрешната.

Мика Зайкова със сериозни опасения за бъдещето на България

Най-голямата трагедия според Мика Зайкова е хиперинфлацията, която цари у нас. Цените на всичко скачат всяка седмица, а доходите почти не мръдват. Тя, като икономист, е наясно, че държавата върви към фалит.

„Намаляването на ДДС трябва да бъде предложено от България на ЕС, няма какво да чакаме Германия. Не сме подчинени на ЕС“, категорична е Зайкова.

Според нея даже през тези 15 години, в които България е член на ЕС, държавата е тръгнала надолу, вместо да просперира, което поставя въпроса защо ни е било влизането в Алианса.

„Най-страшното е инфлацията. Преди 2 седмици си купих козунак за 3 лв., сега го взех за 5,50 лв. Не може така, почти двойна цена за половин месец, това е безумие. Предлагането няма да спре, ще има всичко по магазините, но няма да има кой да го купи“, отсече Мика Зайкова, писа Vihrogon.bg.

Можем да добавим, че Мика явно е попаднала на евтини козунаци, защото в момента по магазините могат да се видят козунаци и на по 10 лв. и нагоре, което за най-бедната държава в Европа е някакво безумие.

Мика Зайкова не вярва на Плана за възстановяване, от който чакаме 12 милиарда от ЕС през следващите години. Според нея този план няма да доведе до икономически ръст на страната ни, а просто едни пари ще отидат в нечии джобове, както сме свикнали да виждаме в родната ни политика.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Мика Зайкова бясна: ЕС ни съсипа! Козунакът е 5,50 лв., това е трагедия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!