Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хотелиери пред фалит! Предлагам, държавата час по скоро да изведе ¿-кр@ ин ците от хотелите и да ги разпредели по бежанските центрове, преди да е станало късно

May be an image of 1 person

Хотелиерите, които приютиха ¿-кр@ ин ците са пред фалит
Когато започна военната операция на Русия в ¿-кр@й н@, много ¿-кр@ ин ци тръгнаха към Европа, което е нормално.
Тогава, никой не е карал хотелиерите да приемат ¿-кр@ ин ци. Това бе направено по тяхно желание, а това желание насочи ¿-кр@ ин ците към хотелите вместо към бежанските центрове, както и трябваше да се случи.
Ако не бяха хотелите, които да приютят ¿-кр@ ин ците, те щяха да бъдат настанени в центровете за бежанци, където държавата по принцип се грижи за бягащите от конфликти. Бежанските центрове съществуват и са изградени точно с такава цел. Дори и в момента, тези центрове са полу празни. Те можеха да приемат и подслонят голяма част от бягащите от ¿-кр@й н@. В тях е осигурено всичко необходимо за престоя и грижите за такива хора - отопление, храна, медицински грижи, регистрация на хората, подаване на документи за получаване на статут, място за събиране на дарения и помощи и много други услуги.
Сега обаче ревнаха, че никой не им покрива разходите направени от тях за осигуряването на покрив на тези хора.
Държавата бе съучастник в тази бъркотия, като заяви, че ще подпомогне хотелиерите с по 40 лева за всеки приет ¿-кр@ ин ец, вместо да ги насочи към центровете за бежанци.
Дори и да предположим, че държавата ще се разплати с хотелиерите, то това ще дойде от джоба на българския данъкоплатец, без значение дали тези средства ще бъдат отпуснати директно от бюджета на държавата или от европейски помощи.
Според моите изчисления, разходите за ¿-кр@ ин ците, които са настанени по хотелите ще ни струва около 11 пъти в повече отколкото, ако бяха настанени в бежанските центрове.
Предлагам, държавата час по скоро да изведе ¿-кр@ ин ците от хотелите и да ги разпредели по бежанските центрове, преди да е станало късно. От една страна, така е по-справедливо, а от друга страна ще ни е в рамките на финансовите възможности. Разбира се, не на последно място, хотелиерите ще могат да отворят хотелите си навреме предвид наближаващия туристически летен сезон. Дали хотелиерите ще получат "обещаните" средства от по 40 лева на човек, това вече е загадка. Но отново ще заявя, че основната вина за случилото се е на хотелиерите. Никой не ги караше да приютяват на сляпо и без някакви правила бягащи от ¿-кр@й н@. Сега, нито да ги изгонят от хотелите, нито да ги оставят.

ПОТРЕСАВАЩО! ¿-кр@ ин ският посланик затвори хотела си в Бургас за… ¿-кр@ ин ски бежанци

В Бургаско пропищяха: Наглостта на ¿-кр@ ин ските бежанци мина всякакви граници! Това вече е прекалено!

¿-кр@ ин ските бежанци и с безплатни здравни осигуровки, за 700 000 българи – НЯМА!

1200 лв. за месец на бежанец и 430 лв. на пенсионер с 40 г. трудов стаж?!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!