Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПОТРЕСАВАЩО! ¿-кр@ ин ският посланик затвори хотела си в Бургас за… ¿-кр@ ин ски бежанци

Потресаваща новина извади наяве грозното лице на войната, погледнато от друг ъгъл – не кръвта на невинните жертви, а предателствата от свои.

Оказа се, че хотелът на ¿-кр@ ин ския посланик Н. Пр. Виталий Москаленко, единственият петзвезден хотел в Бургас – Гранд хотел и СПА „Приморец“, е затворен за…бежанци от ¿-кр@й н@!

Ужасяващата новина сподели в своя фейсбук профил журналистът Стоян Тодоров.

Ето пълния текст:

„Собственикът на хотел „Приморец“ в Бургас е затворил хотела и отказва да приема ¿-кр@ ин ци. Аз съм в потрес! Знаете ли кой е собственик на най-големия хотел в Бургас? Москаленко се казва, Виталий Москаленко, негово превъзходителство, посланик на ¿-кр@й н@ в България“.

Проверка на Narod.bg обаче показа, че официален собственик на „Приморец“ е бизнесменът Димитър Караненов, който е…. почетен консул на ¿-кр@й н@ у нас, избран през 2013 г., когато кабинетът на Бойко откри първото консулство на ¿-кр@й н@ у нас.

От нета
Собственикът на хотел "Приморец" в Бургас е затворил хотела и отказва да приема ¿-кр@ ин ци. Знаете ли кой е собственик на най-големия хотел в Бургас? Москаленко се казва, Виталий Москаленко, негово превъзходителство, посланик на ¿-кр@ ин а в България.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'посодство на врепублика блика б Embenyf'

Всеки сам да си направи изводите защо техният човек не иска да ги приема.Що така бе Миме?Тук са дошли ¿-кр@ ин ци ама от ония...не от обикновените нали.С първата вълна с колите си избягаха хората на aзов със семействата си,и тези които могат да платят по 8000€ на калпак.Хайде ми кажете ,като няма от къде да изтеглят(банкоматите и банките им не работеха),от къде взеха по околко 50000€ КЕШ,за да ги пусне ¿-кр@ ин ската армия през граница ?А сега ми кажете кой е за съжаление снаха ми ,дето и дават 40 лв. детски ,или по 1,29 лв. на ден за нея и детето общо,или семействата на aзовците да съжалявам? Хората от Дунав мост всекидневно присъстват на скандали между митничари и ¿-кр@ ин ци,когато им се каже че не може да пренася повече от 10 000€! /Facebook

Милионерите Бежанци и Дебилните посрещачи

Полицай пред Lupa.bg: Варна и Бургас пропищяха от богати ¿-кр@ ин ци (СНИМКИ)

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Източник/ци: ПОТРЕСАВАЩО! ¿-кр@ ин ският посланик затвори хотела си в Бургас за… ¿-кр@ ин ски бежанци - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!