Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Светът е на точно една крачка до нова първа световна война... България ще бъде ударена "в гръб" и за пореден път ще загуби територии

Николай Марков

Предлагам на вниманието ви моя прогноза, която съм направил още на 3.04.2021 година, по време на изборите. Няма да разсянявам основанията и предпоставките заради които съм направил тези заключения. Така или иначе, всички вече живеят в света в който аз бях преди година. Днес съм в друго време и на друго място, далеч напред, където страха да се наричат нещата с истинските им имена не съществува. Зная, че повечето от днешните граждани на ЕС вярват, че техния живот и свят ще остане същия, защото има кой да мисли за тяхното лично благо. До такава степен е деградирал човешкия инстинкт за самосъхранение и това е превърнало средния европеец в обикновен бройлер. Недъгав, нерешителен, плах и очакващ поредния транш. В хватката на една провалена, корумпирана, зависима, некадърна и лицемерна европейска администрация.

3.04.2021 година, Николай Марков

"Светът е на точно една крачка до нова първа световна война. Не случайно не казвам трета и грешката не е в мен. И точно както в месеците преди избухването на най-унищожителната война в историята на цивилизацията, човечеството спи или се занимава с несъществени свои работи. Да не говорим за държавници и политици, които разбираемо се правят на важни и знаещи, но винаги са били най-празните същества в историческото време. Така върви света, към своя закономерен край! На село, разбирайте у нас, байганя прави избори. Неговото простичко битие е погълнало цялата му същност и мисълта, че може да сгъне бохчата и да тръгне към парламента го изпълва с надежда за спасение на света от всяко възможно зло. Така живее нашенеца отколе и не може да напусне този кафез, от който изглежда като възможно най-ниската форма на живот във вселената. Но за него не е така, защото той гради своето село! Европейската политика се формира от конкретни политически играчи и най-значителната от тях е Меркел. Това стратегическо чудовище, родено от предателството на собствения си ментор и ще приключи пътя си като предател на Европа. Заложи всички възможни стратегически бомби в света и загуби всички тактически сражения. Днешният свят ще се раздели на света преди и след меркелизма. Семпла жена от люлката на агресивната посредственост, която закичи огромна власт. И ако днес се питате защо светът е пред нова война - попитайте Меркел! Тя няма да ви отговори, защото този вид балони летят само в тъмната част, но все пак я попитайте. Само тя и единици лидери в света знаят верния отговор и това най-пазената политическа тайна на нашето време. Мръсната игра.Бай Ганя, обаче, не се вълнува. Той прави избори, макар, че друг назначава управниците му."

--------------------------------------------------------------------------------------------------

В следващите години България ще бъде ударена "в гръб" и за пореден път ще загуби територии. Днешните и минали политици набързо ще отидат където трябва и помен няма да остане от тях, но това ще е само началото. Стратегическата дълбочина не е приказка за наивници, а пълнокръвен план. Сложен, лукав и глобален! Той се подготвя от грижливи ръце, умни глави и изобретателни тактици! В него няма ЕС и САЩ като наши "спасители", защото те никога не са ни спасявали от нещо. Няма и да ни спасяват, защото техните цели са други. Всеки от тях ще си има достатъчно тежки проблеми, за да решава чуждите. Впрочем, признаците на разделението и двойните стандарти са дългогодишен факт.

Нали не мислите, че някой ни възприема за европейци, въобще някога ни е възприемал или ни иска? Няма такова нещо! И след като няма и инвестиции т.е. парите им ги няма тук, ние сме предназначени за истанбулския пазар. Огледайте признаците около себе си, които никак не са малко, но запомнете от мен, че в България след няколко години няма да има цигански етност, а той ще се трансформира в турски. Резултатът ще бъде 2/3 граждани с турско самосъзнание и 1/3 граждани с българско самосъзнание. Ще имаме напълно ограбена държава с огромни външни дългове, никакви въоръжени сили и нулева възможност за национална защита, тотална икономическа катастрофа и съкрушителна бедност. Това ни чака, братя и сестри. На това му викат "европейска политика на Балканите".

Как може да се промени ли? Само ако се събудим навреме и дръзнем.

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания оБ-у-ч-@ваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!