Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев бесен на кабинета за уволнението на кадри на служебното правителство

“Учудващо за мен и объркващо за много хора е системното отстраняване на кадрите на служебните правителства, които разкриха множество корупционни схеми, от които реално започна промяната“,  каза президентът Румен Радев в събота в комента за първите 100 дни на кабинета “Петков“.

Досега премиерът Кирил Петков е сменил военния министър Стефан Янев, който беше премиер в двете служебни правителства на Румен Радев. Самият Радев имаше критики към действията на Янев като служебен министър. Вътрешен министър все така е Бойко Рашков, който бе президентски съветник и зае тази позиция по време на служебното правителство.

“Много надежди са свързани с това правителство, но са много и очакванията за по-бързи резултати“, каза президентът.

Президентът посочи, че правителството трябва да се фокусира върху гарантирането на енергийната и продоволствена сигурност и хората още очакват резултати в това отношение.

“В една невиждана досега каскада от кризи правителството имаше своите 100 дни, но тези кризи не дават толеранс на българските граждани и бизнеса, а цените растат“, обясни Радев.

Президентът се превърна в един от най-твърдите подръжници на тезата, че България не трябва да изпраща военна помощ на ¿-кр@й н@. България и Унгария са единствените страни от НАТО, които отказаха да помогнат на ¿-кр@ ин ската армия.

“Избран съм, за да отстоявам сигурността на българите и мира в България“, каза Радев. Той обясни, че няма да допусне въвличането на страната ни във войната.

“Цената на войната я плащат гражданите, а не телевизионните проповедници. Моята грижа са хората“, допълни Румен Радев.

Членството на България в НАТО означава, че ако Русия нападне един от членовете на Алианса, то тя е започнала война срещу всички. До този момент 28 членове на НАТО са изпратили военна помощ на ¿-кр@й н@, но не се смятат за пряко въвлечени във военния конфлитк. Русия вече определи България като „неприятелска“ държава заради общите европейски икономически санкции, а този статут не се различава за страните, които  изпращат военна помощ на Киев.

В коментар за поведението на руския посланик Елеонора Митрофанова президентът коментира: “Очаквам не само посланикът на Руската федерация, а всички посланици в България да работят, да се изявяват в рамките на своя статут, с уважение към българските институции и суверенитет“.

Държавният глава приветства решението ЕС да прави съвместна покупка на газ. „Войната определено ще принуди Европейския съюз да действа много по-солидарно“, заяви Румен Радев. По думите му, ако съвместните покупки на газ се осъществят, това ще бъде успех и за страната ни.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Радев бесен на кабинета за уволнението на кадри на служебното правителство – Рикошет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!