Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако нашето държавно и политическо ръководство изпълни сляпо искането на Пентагона, това ще означава подписване на смъртните присъди на всички български граждани и заличаване на страната. Предупреждавам!

Николай Марков - Posts | Facebook

За тези които не са компетентни, а 99% от говорящите глави не са, имам някакво оправдяние. Не знаят тварите, приказват врели некипели! В крайна сметка трябва да си заслужат гранта и свинската чорба с чесън. Гладни са момчетата искат да натъпчат търбуха, сега им е паднало плюскането. Обръщам се към онзи един процент компетентни хора в България, които знаят за какво става въпрос и до каква степен той е сериозен!
Съветските комплекси от системата на ПВО, които ни дадоха руснаците преди много години, нямат никаква работа в ¿-кр@й н@ и договора ни за членство в НАТО не ни задължава да ги даваме. Това са вечни оръжия с няколко предназначения без аналог в държавите от НАТО!!! Такива оръжия се дават от руснаците само на много близки за тях народи на които имат изключително и лично доверие, че няма да бъдат употребени срещу военно-политическите интереси на Русия. Ако нашето държавно и политическо ръководство изпълни сляпо искането на Пентагона, това ще означава подписване на смъртните присъди на всички български граждани и заличаване на страната. Предупреждавам! Има неща с които не трябва да се прави компромиси на никаква цена и тези оръжия са едно от тях. Дори Пентагона да ни подари цялата си военна техника налична в САЩ и по света, тя не струва нищо пред последиците от предателството. Тънка червена линия!!!
Повтарям!
Членството ни във военно-политически пакт НАТО е фактическо и аз не оспорвам това, но има червени линии, които не трябва да се прескачат, не по една причина. Няма никакво значение кой е русофил и кой русофоб в тази работа! Тези глупости нямат значение. Националната сигурност не е игра за деца правени в епруветки, а за сериозни хора които ясно разбират кое какво е, за какво служи и как. Днешната политическа класа и партийни експерти не са подготвени за такива отговорности. Предадем ли тези оръжия, България ще бъде едно евроатлантическо нищо, закичено с папионка. Нито едно друго оръжие не може да замени тези комплекси, нито пък ще ни продадат някога такива. Имам свещен воински дълг да го кажа открито и навреме, като експертна и твърда позиция, пък времето ще ви покаже онова, което не мога да ви кажа в публичен формат. Ние не воюваме.
България ще бъде силна само ако успеем да се съхраним! С достойнство.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!