Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как ¿-кр@ ин ци изгориха живи 50 души и бременна жена в О де с@?

Руслан Мъйнов отказва да се надприказва с „многознайковците“ за войната!

Усмивката, която вечно краси лицето на Руслан Мъйнов, изчезна от лицето му заради войната в ¿-кр@й н@. А това, което още повече го гнети, е изопачаването на фактите и откровената пропаганда не само в нашите, но и в чуждите медии.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов е потресен от лъжите, които се говорят

В своето интервю в ефир той твърдо отказа да говори и коментира темата, защото „явно има по-големи специалисти“ от него. Цитираме го точно. Разбира се, казаното е с лека ирония и голяма болка.

Защото самият Руслан Мъйнов е роден и израсъл в ¿-кр@й н@ и най-добре той знае каква е истината за войната. А тя, по думите му, в момента е война на САЩ с Русия! Просто фактите се изопачават нарочно.

„Виждам, слушам и това е всеки ден. Изказват се хора, един след друг, които говорят с такъв патос, сякаш са били там цял живот и то в центъра на събитията. Няма и не искам да им преча, толкова са компетентни, че едва ли бих могъл да им противореча“, с нескрит сарказъм се изказа Руслан Мъйнов.

Това, което той заяви твърдо обаче е, че истината е, че войната е започнала още през 2014-та. И попита защо тогава никой не е отразил избитите от ¿-кр@ ин ците хора през тези осем години и десетките деца, погубени от същите.

Руслан попита защо не се говори за запалените над 50 души, сред които и бременна жена, от ¿-кр@ ин ската армия в О де с@. Трагедията се разиграва в тамошния профсъюзен дом, където горките хора са изгорени живи под погледа на същата тази ¿-кр@ ин ска армия.

Светът също така знае, че ¿-кр@й н@ е сред малкото държави, в които официално са разрешени неонацистките отряди като този на aзов. Това обаче явно не е проблем за Европа, според Руслан.

„Има хора, които бих искал да слушам и тези хора говорят обективната истина. Сред тях са проф. Иво Христов и проф. Боян Чуков. Но не им дават трибуна, защо?! А за мен Русия и ¿-кр@й н@ винаги ще бъдат едно цяло. Няма друг начин. Те са едно и това е моята истина“, категоричен е Руслан Мъйнов.

Майк Уитни: Кой всъщност е з€л€н с₭и!? - Човекът, който продаде ¿-кр@й н@!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: portal-21.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!