Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новият военен министър Тодор Тагарев ни прави мишена – вкарва ракети на НАТО в България – Кани Путин "на гости"

Проф. Тодор Тагарев ще е новият министър на отбраната. Чака се всеки момент Министерският съвет официално да потвърди новината на Narod.bg, която публикувахме още в неделя, че отявленият противник на Румен Радев ще замени ген. Стефан Янев като военен министър.

Преди заседанието на правителството по-рано днес премиерът Кирил Петков съобщи, че иска оставката на досегашния министър и че името на приемника му ще стане ясно следобед.

May be an image of 14 people and text that says 'Afghanistan They have bin Laden! We must find him! Iraq They have nuclear weapons! VÀA 100o CON We must stop them! Libya They have dictatorship! We must help them! Syria Chemical weapons was used! We must stop them! Ukraine HAMESS HANSE We need to protect therussian people! STOP the WAR!'
Facebook

Тагарев е дългогодишен служител в системата на българската отбрана. През 2013 г. бе министър на отбраната в състава на служебното правителство на Марин Райков.

България се подготвя за ядрена атака! Да благодари на новият военен министър

И Тагарев е завършил Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия като инженер по автоматика и телемеханика.

През 1989 г. защитава дисертация във Военновъздушната инженерна академия „Н. Е. Жуковски“ в СССР, а през 1994 г. – в Командно-щабния колеж на ВВС на САЩ. И той е работил в НАТО. От 2005 до 2008 г. Тагарев е бил член на Борда за изследвания и технологии на НАТО и национален представител в неговия панел „Системни анализи и проучвания“.

Името му е набъркано в машинации покрай конкурса за придобиването на нови изтребители, за което излетя от поста началник на Института по отбрана.

Тагарев се оказа типичен „ястреб” – една от първите му задачи като военен министър ще е да вкара ракети на НАТО на българска територия като аванпост на Алианса, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от МО.

Това е абсолютно недопустимо предвид геполитическата карта на региона и нашето положение в нея.

За капак ракетите на НАТО със сигурност не са добър знак, който да извадим при преговори за доставки на горива, да не говорим, че директно ни превръщат в мишена на Владимир Путин, който може да реши да проведе операция по обезвреждането им по подобие на ¿-кр@й н@.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Новина на Narod.bg: Новият военен министър Тодор Тагарев ни прави мишена - вкарва ракети на НАТО в България - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!