Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тия от НАТО, нещо не им харесало изявлението на министъра на отбраната Стефан Янев. Та сега се чудим, за какво ни е президент, парламент, правителство

No photo description available.

Тия от НАТО, нещо не им харесало изявлението на министъра на отбраната Стефан Янев. Ония от Европейския съюз не им харесало друго, което нашите управници казали, приели или направили.

Та сега се чудим, за какво ни е президент, парламент, правителство или пък съдебна власт? Защо трябва да поддържаме нещо, което други не само искат, но и управляват? Като искате да управлявате държавата ни, що не си ги финансирате и поддържате? Назначете си президент, правителство и парламент. 

Или пък направо изберете един президент на ЕС, който да представлява всички страни членки. А тия от НАТО, да си назначат министър на отбраната за всички страни членки на НАТО. Знаете ли колко много ще ни помогнете? Ще имаме пари за пенсионерите, за инфраструктура, образование и какво ли не? 

Абе, като бяхме към СССР /соцлагера/, не бяхме толкова зависими, колкото сега.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Ония ни предоставяха военни самолети и то абсолютно безплатно. Участвахме в космически програми – безплатно. Цялата ни държава работеше и произвеждаше.
Та, да закриваме държавата и да я връчим на НАТО и ЕС и да се приключва.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

На вън има две дръвчета, които съм нарекъл на ЕС и НАТО, и които Рекс редовно препикава. Отиваме с Рекс да ги препикае отново. 

---

При война, какви са целите и мишените на всяка от страните?
Ами, основно базите на противника.

С разполагането на натовски бази на територията на България, мишените, които ще са цел на Русия, ще са базите на НАТО или по-точно казано - СУВЕРЕННАТА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

Русия има ракети, които за броени минути ще стигнат нашата територия, а ние, дори нямаме с какво да им отвърнем.

Кой Българин - родолюбец би пожелал това?

Мажд Алгафари

Основната грешка на евроатлантическия свят е, че когато мисли за Русия, все още си представя онази разкапана и провалена държава от 90-те години на миналия век. Представя си държавата, олицетворявана от вечно пияния Елцин, който беше готов да разпродаде всичко в името на благополучието единствено на семейството си. Само че Русия отдавна е друга. Онази безволева държава отдавна е в миналото. При това на няколко пъти Москва на дело показа какво значи да си силна държава с оправдано самочувствие. През 2008 г. накара Саакашвили да си изяде вратовръзката, а и западните му покровители да се почувстват доста наловко след нелепата грузинска агресия срещу Южна Осетия. През 2014 Русия без нито един изстрел си върна Крим. Евроатлантическият свят явно е проспал тези моменти и затова събуждането му днес е толкова болезнено. Чуди се как така сега Путин му поставя ултиматуми. Ами ще поставя. Все пак става дума за сигурността на ръководената от него държава. По същия начин американците поставиха ултиматум на СССР, когато съветските ракети се озоваха в Куба. Днес натовските сили са на руската граница. Където нямат работа. И затова колкото по-бързо се изнесат, толкова по-добре. За всички.

Петър Волгин

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!