Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние

Резултатът е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим действаща алтернатива в българската политика. Има алтернативи, които са предлагани и лансирани от турското и американското посолство. Влизането в парламента е просто една от целите, основната ни цел е промяна на България. Това каза за Bulgaria ON AIR председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Костадин Костадинов: Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние

"Президентът Радев каза преди две седмици, че е въвел "зеления сертификат" заради натиск от ЕС. Нормално е да имаме толкова заразени, намираме се в сезона, в който острите респираторни заболявания растат. Това ще бъде през следващата и по-следващата година. Ако сега не се противопоставим на тези абсурдни мерки, ще свикнем всяка година да бъдем затваряни. Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма. По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние", допълни още Костадинов. 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

"С идеята да се направи правителство на всяка цена. Вижте обрата в поведението на Слави Трифонов. Не ни притеснява това, че щели сме да бъдем в изолация. Ние сме в изолация от 7 години, откакто съществува "Възраждане". Не смятам, че имаме общи политики с ГЕРБ и ДПС. За 12 г. показаха, че тяхната политика надминава в антибългарските си измерения политиката на всички османски султани и византийски императори. Ще искаме касиране на изборите в Турция, защото смятаме, че са продукт на чужда намеса. Те са брутално външно вмешателство във вътрешните ни работи. Имаме парламентарна група на Турция. Цялата държавна медийна машина в Турция беше впрегната да гласува за "нашия сънародник". Искаме ли незаконна етническа партия да бъде първа сила в България?", каза Костадинов. 

Костадинов се обяви за спешни мерки за преодоляване на здравната катастрофа, а по думите му мерките срещу коронавируса у нас са дискриминационни. От "Възраждане" смятат да търсят подкрепа в НС, за да отнесат въпроса със "зеления сертификат" и Ковид мерките до Конституционния съд.

Институт в САЩ призна, че е финансирал експерименти в Ухан, в комунистически Китай

Източник/ци: Костадин Костадинов: Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!