Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Комунистът Росен Плевнелиев с оценка „много добър” от сбирка на БКП, партиен член е още в III курс (УНИКАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Пародийният президент Росен Плевнелиев е бил комунист много преди 10 ноември 1989 г., това не е тайна.

Narod.bg обаче се сдоби с уникален документ, който показва колко ценен кадър за БКП е бил настоящият „демократ” и виден „натовец”.

Росен Плевнелиев има разностранни интереси…

От протокол №32 на заседание на Факултетния комитет на Българската комунистическа партия към ВМЕИ „Ленин”, проведено на 1 декември 1986 г. научаваме, че преценката за Росен Плевнелиев   поставен на първо място в списъка, е „много добра”.

Това е докладвала Г.Вутева, секретар на ФК на ДКМС, която представила проекта за преценка на бъдещите остриета на БКП за разглеждане.

От докладваната научаваме още, че Росен Плевнелиев, макар едва третокурсник, вече е член на БКП с партийна книжка!

Членството на станалият за посмешище гоцеделчевец  във Вузовския комитет на БКП е висока паритйна оценка за него.

Във ВМЕИ „Ленин“ по онова време се обучавали с 13 000 студенти, като между 300 и 400 от тях са членове на партията. Росен Плевнелиев бил един от тези избраници, т.е., един от червения елит.

Росен е от студентската квота и бил избран като представител на Факултета по електронна техника и технологии (ФЕТТ), който беше най-големия факултет. Росен даже бил секретар на курсов комитет на комсомола.

Толкова за „демократа” и „русофоба” Росен Плевнелиев – най-обикновена червена номенклатура, който благодарение на партията днес е скучаещ милионер.

Президентът клоун

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

ПИК: Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Източник/ци: Само в Narod.bg: Комунистът Росен Плевнелиев с оценка „много добър” от сбирка на БКП, партиен член е още в III курс (УНИКАЛЕН ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!