"Руската армия е години напред пред натовската и векове пред украинската." Какво ще стане, ако наистина Русия нападне Украйна сега?

спецназ

Бих искала да разкажа малко на колегите блогери за това, което е модерно в Руската армия, и това което ще се случи,

ако наистина Русия нападне Украйна, пише в блога си lidislidis.За постинга съм използвала разказа на мой познат военен от Финландия, който е наясно с нивото на техниката на руската, натовската и украинската армия в момента. Руската армия е години напред пред натовската и векове пред украинската и много европейски армии в момента - казва той и обяснява подробно и задълбочено всичко, ако се стигне до нападение от Русия над някоя друга държава.

Преди всичко - днес руснаците използват цифрови радиостанции, които са с местно криптиране. Можете да ги хванете, но не можете да ги тълкувате. Кодът им се сменя на всеки 50 минути, всеки час, час и 20 минути - включително непредвиден график. Украинските войници използват старите аналогови модели, които могат да се слушат. Руската армия заема само криптирани комуникационни линии. Може да чуете само нарязани звуци и определен вид ръмжене. Нищо друго не се чува. Интересно е какво служи за доказателство, че Руската армия е нападнала някого.

Какво може да видим и преживяваме?

Първият признак - съобщенията ще са с разстроени връзки на всички нива. Батериите ще се изпразнят сами, превозни средства, танкове и други техники в същото време ще блокират. Също така, батериите за мобилните телефони ще се изчерпят. Всички компютърни връзки и радиостанции ще спрат. Това е резултат от къси съединения в някои системи - всички видове. Това се дължи на ЕСС (електромагнитни импулси, електромагнитен импулс) двигателите са изключени, и няма да се включат. Тази система е "Х" (името не се разкрива поради военни причини), която има обсег на действие до 20 км.

Второ- пълна функционална загуба на LCD екрани и зенитни оборудвания изпадат в неработоспособност. Това става със системата "Алтаир", действието на която е известно на специалистите и военните инженери отдавна.

Трето - невъзможността да се контролират ракети. Това се отнася например за цялостно парализиране на ракетни детонации, зенитни (MANPAD) и противотанкови ракети (PTURS). Това е система батальон ниво "Z", която е разположена на бронирано превозно средство, и гамата на действие е на 15 километра.

Четвърто - невъзможността за използване на безпилотни самолети и ниско прелитащи самолети, защото електрическите системи са прекъснати. Тази система е "Y". Такава е и системата "Aвтобаза", която е в състояние да наложи самолетите на врага, да се приземяват, обратно и да не излитат отново. А какво да кажем за това, което става на следващия етап от нападението?

Десетки (стотици, ако е необходимо) модерни бойни хеликоптери поемат контрола на всички пътни мрежи, и започват лов на всички бронирани превозни средства, влаковете и автомобилите се унищожават. Железопътното движение ще бъде блокирано, мостове ще се взривяват от разстояние и от въздуха. Електричеството ще прекъсне навсякъде, по улиците и селищата, по домовете на хората. Зенитните устройства в Русия са световна класа. Руската армия разполага с изчерпателни бинокли за нощно виждане, оборудване и друга модерна техника.

Всеки един руски боец сега също има лично броня, която е изцяло еквивалентна на тези от Запада, най-добрите униформени модели които имат само малко страни в света ги притежават руснаците. А бойните руски танкове Т-90 са напълно конкурентни на американските Aбрамс.
Правителството на Русия заделя от бюджета си 15-20 % от десетилетия за армията си. Преди всичко, цяла Русия знае как да се защити от западната агресия, доверието във военното ръководство е дълбоко вкоренено. Aрмейският морал е висок. А това е голям залог за успех.. В руската армия няма наемници...
От това трябваа да се разбере защо и Финландия не е срещу Русия. И защо дори би трябвало да бъде? Политиката им е на основа мир и разбирателство между двете страни. Русия не е агресор в момента срещу никого. Руската намеса в Украйна няма доказателства, а напротив лъжи на Запада за положението в Киев. Лъжи и хленчене от президентите на бившите руски републики с цел извличане лични средства от НАТО и ЕС./БЛИЦ/

Да не забравяме, че това е просто мнението на, както се казва, "едни" финладци, които явно не са чули заканите на комунист-демократа Плевнелиев към Русия. Да не забравяме Без САЩ комунизма нямаше да се роди нито пък да оцелее, нито пък истинските дисиденти и борци против комунизма да бъдат старателно отстранени, и комунистическия контингент бетониран във властта... за да помогне за установяването на Новия световен ред - Комунизма.

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!