Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Някои злорадстваха, задето рублата е достигнала рекордно нисък курс от 1998 година насам – 100 рубли за евро и 74 – за долар.

Навремето „Правда“, „Известия“, „Работническо дело“ и „Отечествен фронт“ реагираха по този начин на всяка злополука на Запад. Смяна на местата? Не – винаги е било така. Само че не сме го знаели.

Червена инфлация на Рублата

Ден по-късно Съветите продадоха известно количество долари и валутата им взе да се стабилизира, доколкото това изобщо е възможно. За часове увеличи стойността си с цели 17 на сто!                                                                                                                                                            Представете си че Русия отхвърли долара като световна резервна валута, с която от 1971 г. насам освен паричните запаси на държавите се осъществяват и сделките с нефт и природен газ. Иран го стори и от доста дълго време плаща за смелата си проява на независимост.

Ако Русия прокара такова решение в рамките на БРИКС – организация, за която отдавна никой не обелва и дума, знаете ли какво ще стане с американската валута? Същото, което се е случило с германската марка след 1929 г. – използвали я за тапетна хартия.

Банката на Федералния резерв на Ню Йорк ще може да си печата зеленогърби банкноти на воля – колкото си иска. Но тяхната стойност ще бъде нищожна или даже още по-лошо – отрицателна – като макулатура, печатарски брак.

Един свят, една държава, един управляващ елит

Защо Владимир Путин и правителството на Русия не прибягва към подобна стъпка? Ами той е ратай на интернационалното Братство, което дърпа ушите на почти всички световни лидери. Затова. А играта, пиесата, е обща – глобална. За Владимир Владимирович напълно важи чудесната мисъл на Уилям Шекспир:

„Смятам света като такъв,… за сцена, върху която всеки трябва да изпълнява роля, а моята е тъжна.“

Нека припомня няколко откровения. Те са на признатия не само в Москва, но също така в Европа и света преподавател по международни финанси в прословутия МГИМО Валентин Катасонов. Той се води професор, доктор на икономическите науки, член-кореспондент на Академията по икономически науки и предприемачество. Бил е шеф на катедра в МГИМО, консултант на ООН в Ню Йорк и съветник на… президента на Европейската банка за реконструкция и развитие. Неговите разкрития са достатъчно впечатляващи. Понеже на всичко отгоре са и съвсем верни.                                         www.youtube.com/watch                                          Разбирате ли, в чий гардероб е скелетът? И какво очаква Еврейските съветски американски щати, ако доларът престане да бъде резервна валута? Не се ли питате: Защо Путин не се вземе в ръце и не предложи това в рамките на БРИКС? Симо, припадащият в черкви, би ви обяснил: „Когато му дойде времето…“ Иначе казано, не са му наредили.

Някога масонът Роналд Рейгън – крипто комунист – нарече Съветския съюз „империя на злото“. Беше ли справедлив? Мисля, че да – напълно. Но през онези ужасни години на робство и тотален информационен мрак не знаехме доста неща. Сега е различно.

САЩ са империя на злото, на талмудския комунизъм. Още повече, че до неотдавна там то биваше умело прикривано зад привидна и недействителна „свобода“ и псевдо справедливост. От втората половина на двайсетте години на ХХ век САЩ са напълно съветска държава, в която милиони са избивани и репресирани. Точно така, както в Съветска Хазария.

Но тази империя на сатаната обхваща и териториите на Германия, Франция и Англия, където злото възкръсна от пепелта на забравата. За да бъде въздигнато до идеология, в доктрина, оформяща най-страшните политически теории и практики, познати в човешката история – на социализма, комунизма, фашизма и на тяхната съвършено порочна рожба – национал-социализма.

САЩ е държава, формално градена върху принципите на свободата, в която обратното винаги е господствало. Повече от два века и половина тя приютява престъпниците и неудачниците на планетата, готови да постигат лично благополучие на всяка цена. Даже да търгуват с човешки същества! От около век и половина нейният левитски елит съблазнява с пари някои от най-надарените умове на човечеството. Когато техните безспорни постижения бъдат впрегнати за целите на господството на съвсем тясна групировка, съставена от варвари с предимно старозаветни имена, чиято цел е чрез потисничество да владее останалите, резултатът е: невероятни, немислими, небивали трагедии.

Назад във времето: Гражданската война между Севера и Юга на САЩ. Нашите недалечни предци са били застигнати от катастрофите на Първата и Втората световна война. Виждали са покъртителната драма на народите след Революцията в Русия през февруари 1917-а и последвалия Болшевишки метеж през октомври същата година. Също така – в етническото прочистване на Палестина, в основаването на расистката национал-комунистическа държава Израел, в неоколониализма, във всички войни от втората половина на миналото столетие до настоящите – в Афганистан, Сирия, Северна Африка; в терористичните актове, извършвани от възпитаниците на тази империя на злото.

Самите ние сме жертва на синагогата на сатаната, на нейната световна революция, чиито щабове се намират във Вашингтон и Ню Йорк, в Лондон и Париж, в Москва и Берлин, а също така в Израел.

Който не проумее това, няма да разбере нищо от грамадата нещастия, която се стоварва върху плещите ни. Още по-малко ще бъде в състояние да прозре задаващите се беди и да предприеме поне минимални мерки за защита.

САЩ са държава, ръководена от евреи. Толкова пъти и тъй задълбочено съм го доказвал – в книги, в телевизионни предавания и в тази мултимедия, че нямам никакво намерение да хабя времето си с това отново.

САЩ дотолкова са плод на евреите от Русия, заселили се в Америка, че дори два пъти женилият се за юдейки поет Сергей Есенин се изненадал, че:

„Явно от тъга по родината нашите сънародници са издокарали полицая в позната за тях униформа. Въобще за руското ухо и очи Америка, а преди всичко Ню Йорк, до известна степен са с кръвоносна система от Одеса и западните области. Ню Йорк е 30 на сто еврейски град. Преди всичко евреите били прогонени в него поради принудата на скитничеството, последвало погромите. Те се настанили достатъчно солидно и притежават своя жаргонна култура, която все повече се разпространява. Те имат свои поети, свои театри.“

Не „веднъж“, както рече мой приятел, наскоро гостувал в телевизионното ми предаване, а почти всеки ден, в тази милиционерска еврейска държава убиват невинни хора. Дали полицаи (така назовавате тамошните милиционери) вършат това или изперкали същества, притежаващи оръжия, няма никакво значение.

От „Съюз със СССР“ до „Съюз със САЩ“!

Или пак за многоликата червена и алчна фашистка номенклатура…

Чернокож младеж разстреля двама униформени милиционери в Ню Йорк – еврейската столица на земята. Стори го в знак на отмъщение за редицата убийства на невинни афро-американци, както е „политически коректно“ да наричат негрите в САЩ.

Дали е справедливо? Когато серия от правителства воюват срещу християнството, снежинка с формата на т. нар. Звезда на Давид в светлосиния цвят на ционизма замени червения кръст от линейките, деветсвещната менора за Ханука пред Белия дом е по-висока от Кръста за Коледа, а рождените дни на равини, проповядващи краен расизъм и омраза са обявени за официални празници, какво друго да очакваме? Така нареченият Стар завет учи:

„Ако против някого излезе несправедлив свидетел, като го обвинява в престъпление, нека и двоицата, които се съдят, предстанат пред господа, пред свещениците и пред съдиите, които ще се случат през ония дни; съдиите са длъжни добре да изследват, и ако оня свидетел е лъжлив свидетел, лъжливо свидетелствува против брата си, направете му това, каквото е бил намислил да направи на брата си: тъй изтребвай злото от средата си.

И другите ще чуят, и ще се уплашат, и няма занапред да правят такова зло среди тебе.

Да (го) не пощади окото ти: душа за душа, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога. (Каквато вреда някой направи на ближния си, със същото да му се отплати.)“                                                
Какво искате от криптонегрото, отнело живота на милиционерите? То е следвало техния, еврейския закон.                                                                                                                                                         Дали това може да е дело на самата милиция? За да намали напрежението сред чернокожите. Но е възможно да са се постарали с един куршум да ударят два заека. Представете си, че загиналите са знаели нещо нелицеприятно за свои колеги?… Хем са се избавили от опасни свидетели, хем недоволството сред афроамериканците спихва поне до следващото милиционерско зверство. Екстра работа! Не мислите ли?

„Двамата офицери, които бяха улучени в главите, бяха преместени от техния нормален работен ритъм в Бруклин в район с висока степен на престъпност, заявиха властите.“

Първо – командироване в опасен участник. Нямаме никакъв хабер, дали милиционерите са били достатъчно подготвени? Имали ли са натрупан специфичен опит?

Второ, стрелба в главата? И то – от прозореца на автомобил в друг автомобил. На всичко отгоре – не от шофьорския прозорец до седалката на шофьора, а от този на пътника, от дясната врата?! Какъв поразително точен мерник! Олимпийските шампиони в съответната дисциплина могат да завиждат на „убиеца“!

Известно е, че подобна стрелба е прекалено трудна за изпълнение. Нещо като висша класа в бранша. Изисква тренировки и е типична за организираната престъпност – както за мафиотите, така и стражарите. Обикновено я възлагат на изпедепсани професионалисти.

Не е известно, дали 28-годишният Исмаил Бринзли е притежавал толкова високи стрелкови умения? Едва ли. Ако все пак е така, къде ги е придобил? Защо ли не ми се вярва?…

А „самоубийството“ му е нещо като шестица от тотото за следователите. Case closed! Случаят е приключен. Забравете.

Само че „самоубилият се“ Бринзли е само предполагаем – повтарям: набеден убиец. Възможно е смъртта му да е изчистила досиетата на ченгета, извършвали престъпления – взимане на подкупи, подхвърляне на веществени доказателства, прилагане на незаконно и прекомерно насилие, преследване на хора заради лична вражда…

„Самоубийството“ наистина е манна небесна за корумпираните от милиционерския участък. С уговорката – в случай, че тази версия отговаря на истината.

Преди 29 месеца, непосредствено след атентата срещу израелските комарджии край Бургас, заключих, че той е акция на Моссад. Комунетата, ченгетата и особено московците не криеха мерака си да ме линучват. Сега си траят. Макар да се оказа, че съм бил прав.

Реакцията ми се появи буквално часове след взрива. А след като се запозна с публикацията, мой близък се отби специално у дома. За да ме поздрави с думите: „Изтрил си срама от лицето ни!“

Не допускам някой от хулителите ми – например агент „Ивайло“, да намери сили и да поднесе извиненията си към мен. Тези нищожества са лишени от достойнство. Нито изпитват нормални, естествени човешки чувства. Пък и не изпитвам ни най-малка необходимост от жест, който е толкова далече от техния мироглед.

Въпреки това се питам: Колко от вас се научиха да разсъждават? И ми се ще, да престанете да вярвате на комунисти и милиционери. В тях няма истина. Те не са човешки същества. Което означава, че са лишени от способността да мислят. Пък и не са свободни.

Прочее, очакваната етническа война в САЩ започна. Тук – също. Не стискайте силно очите си, за да не бъдете изненадани.

В други европейски държави нейните първи признаци също са налице. Преди дни, крещейки „Аллаху акбар“ – „бог е велик“, мюсюлманин намушка с нож трима милиционери във френския град Тур. (Вижте илюстрацията.) Това беше необявена, но изпълнена присъда, пак по техния, по еврейския закон. Акт на отмъщение заради присъединяването на Франция към терористичните агресии срещу Либия, Мали, Сирия…

Нито сегашна Русия, нито Путин са в основата на това. Те са негов продукт. Както и местните ни комунистически изверги. Агресията срещу милиционерите е резултат от вопиющата несправедливост, която тоталитарният комунизъм, налаган със сила и зверства по цялото земно кълбо, предизвика. Повтарям: Докато има дори само един жив финансист и индустриалец от синагогата на сатаната – комунист от интернационалното левитско Братство, което налага Своя нов световен ред, войната ще се разгаря.

На всичко отгоре репресиите, милиционерщината, се предават и извън голямата империя на злото. Забележете как в Испания „дясното“ правителство, което би следвало да издига свободата на пиедестал, се мъчи да наложи закон, инкриминиращ протестите и демонстрациите. А как „хубаво“ трепят тамошните милиционери! Като колегите им в „демократично-комунистически“ Китай.

Поради своя собствен опит иберийците сравняват днешните милиционерски изстъпления с франкизма. Аз, поради моя, с комунизма. Във всички случаи несвободата настъпва. За огромно мое съжаление – навсякъде. Допълнителна вода в антируската пропагандна мелница наливат известията за падането на цените на петрола. Даже се появиха прогнози за „разпад на руската икономика“.

Отговарям им се със заглавието на един от Техните поети:

„Не бойте се деца…“[ Никола Вапцаров]

Да му мислят западняците. Ние, народите от Изтока, поробени от Техните слуги – комунистическите изверги, сме свикнали на нямането. Руснаците – съвсем. Ето как „захранваше“ идиотите, повярвали в комунистическата религия, въпросният поет, който бил на заплата от Москва и на щедри доларови дарения – кражби – от американо-британците:

„И аз, понеже нямам храна, понеже нямам с какво, ето на: ще ви нахраня със вера. – Ще дойдат години и ний ще ги стигнем водите ще впрегнем в бетонен ръкав. Не ще ги изпуснем, нали? Ще ги впримчиме здраво. Ще им кажем: „Така ще вървите!“ И те ще тръгнат така!

Ще имаме хлеб тогава. Ще имаме хлеб! И радост в очите ще имате, мънички мои. Имам ли аз, то значи да има за теб, имаш ли ти, то значи да има безброя.“

Е, „впрегнаха водите в бетонен ръкав“. „Казаха им: „Така ще вървите!“ Ама за зла участ, „те не тръгнаха така“. Ами постоянно заливат я село Бисер(че), Варна или Мизия; я Елхово, Съединение, Белоградчик, Грамада; я Бургас, Гълъбово, Смолян… „Впрегнатите води“ на още 78 язовира може също да не тръгнат така, както смятаха другарите.

Комунистите ни яхат от есента на 1944 година. И се гаврят с нас. Обещанието: „Имам ли аз, то значи да има за теб“, се оказа обърнато наопаки. На повечето нашенци това им се нрави. Явно мазохизмът е най-разпространеното страдание по тези земи.

За да имат те – комунистите, давали въпросните обещания, няма за нас – некомунистите. Това е положението. Не тогава, когато е словоблудствал другарят, „а днеска оскъден е хлеба“! „Та казвам аз, понеже няма олио и хлябът е от мъката по-чер, един е лозунга: Терора долу!“

А помните ли, как завършва това лъжовно, гадно стихотворение? Завършва с призива:
„Съюз със СССР!“

Братска прегръдка с масовите убийци на хора, даже на комунисти?!

Онези, които подеха и десетилетия наред зорлем ни натрапваха този „светъл“ лозунг, или техните наследници, сега зоват:

„Съюз със САЩ!“ „Съюз с Брюксел!“

Какво доживяхме! Да перифразираме бабаитската т. нар. патриотична песен:

„Пустите московци, станаха вашингтонци! А комунистите – евро-атлантици?!“ /diagnosa.net/ /budha2.blog.bg

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!