Росен Плевнелиев стана за смях

Социолози се смеят на изцепките на Росен Плевнелиев

Изцепките на Росен Плевнелиев станаха обект на коментари от страна на социолози.

Гафовете на държавния ни глава предизвикаха бурен смях в ефира на бТВ. Кольо Колев и Антоанета Христова, които бяха гости в сутрешния блок на бТВ, коментираха изцепките на президента.

Те коментираха предложението на Бойко Борисов за жена президент.

Изказването на премиера означава, че дори партията, лансираща Росен Плевнелиев, не подкрепя идеята за втори мандат, категорични са социолозите. Според тях в безпощадната оценка за работата на президента, идеята за втори мандат, не съществува. Кольо Колев е категоричен, че с поведението си премиера ясно е заявил, че ГЕРБ няма да подкрепи настоящия президент за още един мандат.

Относно признанието на премиера, че той се е пошегувал, заявявайки че следващият президент ще бъде жена, Антоанета Христова каза, че той всъщност тества действителността, шегувайки се. Тя допълни, че профилът на следващия държавен глава ще стане ясен през следващите месеци.

Колегата й Кольо Колев заяви, че със скучните си изказвания Росен Плевнелиев може да убие слон. Той се разсмя, коментирайки някой от тях. Социологът каза, че държавният глава често комбинира санирането с демократичните принципи, както и „клъстерите“ с изолацията на сградите. Според Колев този плачевен резултат се дължи на комуникативните умения и личните качества на Росен Плевнелиев.

Антоанета Христова разнищи проблемите на президента. Според нея до тези плачевни резултати се е стигнало, тъй като Росен Плевнелиев се опита да се превърне в обединител на нацията, въпреки че той стартира като продукт на настоящия премиер. В процес на своето управление, той направи опит да влезе в ролята на президент на всички българи, но въпреки усилията си, не успя, тъй като обществото го свързва единствено с кръга „Капитал“ и Иво Прокопиев, пише БЛИЦ. /razkritia.com/

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Плевнелиев бивш борец за комунизъм, настоящ борец за демокрация

Президентът клоун

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!