НАСА: Силен студ, глад и супер земетресения в САЩ заради климата

НАСА с прогнози по-зловещи и от предсказанията на Нострадамус

НАСА предвижда доста тежка ситуация за Америка в следващите няколко години. Според някои експерти по климата, Щатите са изправени пред екстремни метеорологични условия, земетресения, наводнения, бури в Америка, които стават все по-чести. Факт е, че в последните дни всички тези предвиждания се сбъднаха. Нещата станаха толкова сериозни, че, хората започват да се питат, дали САЩ действително не е най-добрата лаборатория за изследване възможностите на HAARP. Още повече, че само за месец страната преживя истински апокалипсис.

Цикълът на екстремни ниски температури и бури е само началото на дългосрочен период, който започва с намаляване на слънчевата енергия по естествен път. Следователно човешкият фактор с помощта на HAARP ще намали интензитетът слънчевите бури, с цел намаляване на глобалното затопляне и по този начин ще причини „Малката ледена епоха“?

По думите на учения и климатолог на НАСА Джон Кейси, рекордния сняг и студ в Ню Йорк и САЩ са само началото на тридесетгодишния цикъл на екстремни студове, които ще продължат поради намаляването на слънчевата енергия, която излъчва към Земята (според учените HAARP и химическото замърсяване са причината за намаляването на слънчевата енергия, и намаленото глобално затопляне).

НАСА с черна прогноза за зимата в САЩ

НАСА с черна прогноза за зимата в САЩ

Ако Кейси е прав, не само огромен брой хора ще замръзнат и ще умрат, а се очакват и супер земетресения, но и възможни вулканични изригвания в някои части на планетата.

Вместо глобално затопляне, на континента настъпва адски студ

Вместо глобално затопляне, на континента настъпва адски студ

Ледената епоха и началото на зимата обхванаха почти цяла северна Америка, а Кейси мисли, че този период ще продължи с десетилетия.

Този бивш инженер и консултант в НАСА публикува своята провокативна книга, в която се предупреждава за радикални промени в световния климат и че Ал Гор и останалите еколози имат погрешно виждане за ситуацията.

„Земята се охлажда“ казва той. „И то с висока скорост. Ако световните лидери не реагират много бързо, ни очакват мрачни и студени дни“.

„Ако погледнете климатичните промени през последните 100 години назад, ще видите, че има рязък спад на температурите, който настъпва след 2007 година. Той е най-големия спад на температурите през последните 100 години.“ /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!