Следвайте "Буднаера" в Телеграм

HAARP йоносферното оръжие на новият световен ред!!!

ХААРП

Йоносферата е част от атмосферата и е съставена от електрически заредени частици, йонизирани от слънчевата радиация. Тя се простира през мезосферата и трансформира, като свойствата й са най-ясно изразени на височина около 80км.

Йоносферата е част от висока земна атмосфера, където йоните и електроните се срещат в количества, достатъчни да повлияят разпространението на радио вълните.

Преаобладаващата част от йоните в атмосферата възникват чрез протонизация. Йоните са електрически заредени частици, образувани при отделяне или приемане на електрони от атоми или молекули.

HAARP е "супероръжие", построено по идеите и патентите на Бернард Ийстлънд, основаващи се на разработки на Никола Тесла.

Идеята на Никола Тесла се базира върху известният факт, че Земята притежава естествен електромагнитен резонанс. Ако от точка А бъде изпратен радиосигнал, той ще стигне до обратната страна на планетата до точка Б и след това ще се върне отново до точка А. Ако в момента, в който първият сигнал се върне в изходна точка, веднага бъде излъчен втори сигнал, двата сигнала ще се насложат един върху друг.

Тесла лесно изчислил тази резонансна честота, като взел предвид скоростта на радио вълните (скоростта на светлината) и я разделил на изминатото разстояние (обиколката на Земята) – т. е 360 000км/сек делено на 50 000км и се получава 7.75 или 8 Hz. Тази стойност е наречена първа резонанта на Шуман на Земята.

За изучаване на гръмотевичните бури Тесла разработва трансформатор, при който единият край на пружинната намотка е заземен, а другият край е свързан с метална топка, поставена на високо.

Към трансформатора се свързвало самонастройващо се устройство, което на свой ред било включено към записващ прибор. Тази конструкция дала възможност на Тесла да изучава променящият се потенциал на Земята, включително и ефекта на стоящите вълни, породени от разреждането на светкавиците в атмосферата (сега известен като резонанс на Шуман).


http://www.activistpost.com/2012/01/10-inventions-of-nikola-tesla-that.html

След това Тесла се заема с по-грандиозен експеримент. След като съединил към вторичната намотка на трансформатора 60 метрова мачта с медна топка на края (с диаметър един метър), ученият започнал да пропуска чрез първичната намотка променлив ток с напрежение околко хиляди волта. В резултат, във вторичната се появил ток с напрежение няколко милиона волта и честота до 150kHz.

Медната топка започнала да изпуска разряди подобни на мълнии с дължина до 4,5 метра, а гръмотевиците от нея се чували на разстояние 25км. Резултат от експеримента е изгорелият генератор на електростанцията в Колорадо Спрингс, който подавал ток за първичната намотка.

Тесла поправил генератора и продължил експеримента, в хода на който била доказана възможността за създаване на стояща електромагнитна вълна.

ХААРП станции в Аляска и Хавайте
ХААРП станции в Аляска и Хавайте
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/

Официалната информация за станция HAARP е, че се намира в Аляска(Гокома) и основната и цел е да генерира нискочестотни радио вълни чрез специална свръхмодерна технология с цел изучаване на атмосферните явления.

Американските военни сили твърдят, че използват програмата за научни цели, изследвайки йоносферата за усъвършенстване на комуникациите. На площ от 140 000 кв. м са разположени 180антени, които правят една единствена антена. Проектирани са във формата на кръст. В съчетание с метална мрежа, те излъчват цялата радиояестотна енергия, която се генерира в генератори към йоносферата.

ХААРП станция в Аляска
ХААРП станция в Аляска
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/

Конбинираната антена на HAARP генерира фокусиран лъч от високочестотна радио енергия с мощност 1милиард вата, която пробива долният слой на йоносферата и взаимодейства теченията на електромагнитния полярен поток.

HAARP - The sword of power (Das Schwert der Macht)
http://www.gottes-warnung.de/Kommende%20Jahre/nwo-cloud.html

По време на тази модификация радио-лъчат стимулира йоносферата, създавайки вълни с изключително ниска честота, които могат да достигнат на големи разстояния през долната част на атмосферата и да проникнат в земята.

l
ХААРП
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/

Това не е радиочестотна енергия, която се разсейва в атмосферата.

Тази енергия е фокусирана и колкото по-широк е лъчът, толкова по-високо може да дотигне. И след като тя достигне йоносферата, в зависимост от естеството на експеримента, се генерира вторична честота, която предизвиква вибрации, достигайки земята.

l-57
ХААРП буря
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/

HAARP е йоносферно оръжие, което САЩ използват за предизвикване на природни явления като – заметресения, потопи, урагани, цунамита, контрол на съзнанието.

САЩ са открили начин, чрез който да манипулират климатичните условия, като създават по-изкуствен път, например облаци, които да предизвикат потоп – манипулират икономиките на цели държави чрез предизвикване на изкуствени климатични аномалии.

HAARP е толкова мощно оръжие, че може да насочва мощни бури, тайфуни и други природни катаклизми към точна зададена дестанция. Става дума за мощно бомбандирване на йоносферата, чрез оръжие с мощност 1милиард вата, способно да причини катаклизми на Земята с мащаб на трагедията в Хаити.

l-104
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/
l-11
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/ haarp circle
ХААРП инсталации
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/

Според д-р. Боян Митракиев (бивш научен сътрудник към секция "Сеизмология" в Геофизичният институт на БАН) в интервю за Razkritia.com – трагедията в Хаити, последното заметресение в Чили, както и редица други природни бедствия, причинили смъртта на милиони, са предизвикани от САЩ.


l-10
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/
l-29
http://thepromiserevealed.com/haarp-photo-gallery/

HAARP има силата да предизвиква заметресение с магнитут дори по-голям от 8.8 и оръжието е било използвано не веднъж за подобни корестни цели от САЩ.

rozzata.blog.bg

САЩ признаха за HAARP!

САЩ признаха за HAARP, правят бури по поръчка

Дали човешкото манипулиране на атмосферата е причина за екстремните климатични явления?

HAARP Exposed

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!