Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Климатичните оръжия в Европа: HAARP срещу Сура и EISCAT

HAARP-EISCAT-SURA
HAARP се оказа с достойна конкуренция сред климатичните оръжия в Европа. EISCAT е отговорът Европа. Сура се оказа смъртоносно опасната тайна на Русия

Климатичните оръжия в Европа не са малко, оказа се, че имаме цели три

Климатичните оръжия се оказаха привилегия не само на САЩ. Докато военните в Америка се прикриват зад научни проекти за изследване на времето, на стария континент разработват не една, а цели няколко алтернативи на HAARP. Въпреки че е уж в приятелски отношения с Америка, добрата стара Европа не е забравила, че има битки, в които е добре сама да се пази. Любопитен факт е, че част от страните от западна Европа отдавна участват в съвместен проект наречен EISCAT. Може да не сте чували за него, но той е абсолютно достоен противник на HAARP. Притежава също такива възможности за манипулация на йоносферата и може да предава близо 1 GW (1,000,000,000 W) мощност.

Съоръжението се намира недалеч от град Тромсьо в Норвегия е и е разработка на Норвегия, Швеция, Финландия, Япония, Китай, Франция, Германия и разбира се Англия, пише setlans.wordpress.com.

Непълна карта на ХААРП инсталации в света
Непълна карта на ХААРП инсталации в света (Мобилните инсталации не са включени) localterror.com

Противно на твърденията, че в Русия климатично оръжие не съществува, а България никога не е и чувала за HAARP преди 90-те години на миналия век, това съвсем не е така. Докато страната ни беше в съветската сфера на влияние, някои от най-изтъкнатите български физици участваха в проекта Сура, първообраз на американските климатични оръжия. Всъщност край Нижни Новгрод в Русия все още стои изследователски център с действащ йоносферен нагревател.

Друг е въпросът, че съоръжението е старо, освен това изключително скъпо за поддръжка и макар официално да замрази проекта, Русия отвори нова тайна лаборатия, в която вербува едни от най-добрите си учени, които да работят по поддръжката на ново и по-съвършено климатично оръжие. За което намекна преди години самият Владимир Жириновски с думите „Ще изчезнат континенти и ще загинат 120 милиона за 15 минути. Не се занимавайте с нас“.

Що се отнася до HAARP, едва ли има друго тайно климатично оръжие, което да е толкова популярно. Съоръжението е изключително известно и макар САЩ да се опитва да скрие истинския му потенциал, в обществена тайна се превърна факта, че страни, които са в конфликт със САЩ или там страната има интереси мистериозно са поразявани от бури, земетресения, наводнения, пожари и други природни бедствия, които ги поставят в зависимост в Америка. Пъкистан и Корея вече отправиха официални обвинения по повод именно на това. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!