Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руската армия все пак има климатично оръжие

Водещият специалист в Центъра по метеорология „Фобос“ Евгений Tишковец разказва за „Руската служба за новини“, че руската армия има климатично оръжие, но никога не го е използвала.

„Аз съм подполковник от резерва и ръководех отдела на Генералния щаб, който пряко се занимаваше с климатично оръжие. Такова оръжие има, и то е сравнимо с ефекта на ядрените оръжия. Руските войски никога не са го използвали, но то съществува. Американците имат, те от време на време се занимават с това – през 2005 г. в Югославия, както и във Виетнам и Корея, където унищожаваха реколтата“- каза той.

Според метеоролога е много трудно да се изчислят последствията от използването на климатични оръжия, така че засега те са „замразени“.

Също така за разработката на руски климатични оръжия по време на съветската ера разказа през 2013 г. докторът на техническите науки, професор Игор Oстрецов:

„През 70-те години на миналия век аз участвах в изследователски проект, който би могъл да доведе до създаване на такова оръжие. Предполагахме, че климатът на Земята може да се контролира при въздействие на магнитосферата на нашата планета. Между другото, тези проекти бяха много, но нашият беше най-ефективен – щяхме да инжектираме много мощни потоци от плазма в магнитосферата.

Тези потоци биха се сблъсквали със задържаните в поясите на Ван Алън частици, уловени от Космоса, и те, образно казано, биха падали надолу променяйки посоката на вектора на скоростта им.

Според нашето предположение, след изсипването на тези частици в района на полюсите на планетата трябва да започне силно въздействие върху тамошните въздушни маси, а това, от своя страна, би прокирало климатични изменения.

Аз определено мога да кажа, че проектът остана само на хартия – ние дори изпълнихме първия етап от експериментите. И, може би, така е по-добре.“

http://analizator.eu/archives/6666

САЩ признаха за HAARP!

САЩ признаха за HAARP, правят бури по поръчка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!