Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разтърсващи разкрития! Не природата, а САЩ КОНТРОЛИРА ВРЕМЕТО!!!

Непълна карта на ХААРП инсталации в света

Непълна карта на ХААРП инсталации в света (Мобилните инсталации не са включени) localterror.com

Тайните на САЩ, една по една, бавно, но славно биват разкривани.

Интересно, че всяко следващо разкритие е толкова скандално и шокиращо, че на неговият фон, предишните изглеждат напълно безобидни!

Последното признание на Щатите, обаче, определено успя да надмине всичко, разкривано до сега!

Оказва се, че HAARP, програмата която променя времето по поръчка, в действителност съществува!

От години, се предполагаше, че американците разполагат с въпросната технология, благодарение на която могат, едва ли не, да правят бури по поръчка, в различни краища на света.

До скоро, САЩ твърдеше, че HAARP е програма, с която се изследват полярните сияния – съвсем невинна, научна работа. Да, ама не!

HAARP е лазер, който контролира времето, най-накрая си признаха американците.

Учените смятат, че той е изключително опасен, не само за планетата и околната среда, който буквално полудяват, заради промените по поръчка, но и за хората!

Лазерът активира невероятно количество, статично електричество, в атмосферата. Резултата от това са гръмотевични бури и промени в климата, по поръчка.

Като се има в предвид, че като цялото времето започна все повече и повече да се побърква, а в малка България, дори валя дъжд, от сахарски пясък, няма как да не се зачудим природата ли е това, американците ли са и какви точно са възможностите на въпросният лазер?! Май, той може да прави и още доста неща, освен да променя климата, защото упорито се говори, че след като съществуването му бе официално признато, от Пентагона са проявили небивал интерес към него! А, както знаем, Пентагона не проявява интерес току така, така че като нищо ще се окаже, че промяната на климата е най-малкото и безобидно нещо, което HAARP може да прави!

prochetime.com

САЩ признаха за HAARP! Правят бури по поръчка

Твърди се, че САЩ не са единствените които разполагат с възможности да манипулират времето... Климатични войни?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!