Снежен апокалипсис в САЩ: HAARP ли е виновен?

HAARP виновен за бурите в Европа?
HAARP виновен за бурите в САЩ?

HAARP виновен за снежния апокалипсис в САЩ, нови теории на конспирацията

Истински снежен апокалипсис се вихри в САЩ, а теоретици по конспирациите, твърдят, че е настъпил по вина на HAARP.

Въпреки че ученият Мичио Какута още преди няколко седмици изложил теорията, че Америка ще бъде засегната от апокалиптична снежна буря, все повече хора смятат HAARP е истински „виновник“ за хаоса.

Истински снежен ад е обхванал страната последните дни, а снежната покривка вече достига няколко метра. Не бе необходимо много време, за да започнат да се развиват теории за това, защо се е случила бурята, а най-популярната версия е, че това е заради най-споменаваната машина — HAARP. HAARP устройството създадено по инициатива на американската армия, и разработвано с нейните финанси, и предимно за изследване на йоносферата. Разположено е в града Гакуна на Аляска, но заради цялата мистериозност, която обгръща този проект, често се спекулира, че се използва за много други работи, освен за това, за което е предназначен.

Според теориите, едно от приложенията на HAARP е управление на метеорологичните условия, в което вярват в този конкретен случай по-голяма част от американската общественост и хората, които се занимават с конспиративни теории. Според тях идеята, че HAARP е виновен за бурите звучи доста убедително, защото бурята е дошла от нищото, а също така и ще си тръгне. Известно е, че HAARP се смята за виновен за тропическите бури в Хаити и торнадото в Япония, а сега американците се чудят дали правителството не е насочило това оръжие към своите жители, предава NBC News. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!