Следвайте "Буднаера" в Телеграм

pik.bg

US-лекар: Вижте кои ваксини носят рак!

Макар да се задава опасен грип, майки у нас са против ваксинирането на децата им

ваксина, ваксини
rasper-bg.com

Грипната епидемия вече чука на вратата ни. Тази година вирусите, които се канят да повалят десетки хиляди българи, са три – „Калифорния”, „Масачузетс” и най-свирепият „Виктория”, към който ние, българите, за жалост нямаме изградени защитни сили. Според черната прогноза той ще вземе поне 3000 жертви. „Затова побързайте, - съветват нашите лекари, - все още не е късно да си сложите ваксина. Не правете грешката от минали години, когато почти никой не искаше да се имунизира...”

Вярно е, че България е единствената страна в Европа, в която само 2% от населението си инжектира противогрипна ваксина. По тази причина стотици хиляди опаковки залежаха в аптечните складове и трябваше да бъдат изхвърлени на боклука.

Хората продължават да се колебаят. Защото възникна един много сериозен въпрос, който назря през последните години - полезни ли са или по-скоро са вредни ваксините, включително и тази срещу грипа? Тревожно е твърдението на препатили, че въпреки ваксините срещу различни заболявания, те и децата им пак се разболяват. При това – тежко.

Мария Велчева, например, вече е на 20 години, но остана инвалид за цял живот. Когато беше само на 2, родителите й я завели в тогавашната квартална поликлиника, за да й поставят задължителната ваксина срещу детски паралич. Два дни след това красивото синеоко момиченце изгаряло от температура, лявото му краче и едната му ръчичка се схванали и изкривили. Напълно парализирани, те престанали да растат. Оттогава на сем. Велчеви не спират – те обръщат света да излекуват детето си. Напразно. И нашите, и лекарите от странство, били категорични – т.нар. полиомиелитна ваксина е разболяла Мария от детски паралич и тя никога няма да оздравее.

Случаят е истински. Както и този, с Ивайло от Хасково. Макар и отдавна, когато детето е било на две и половина години, в т.нар. детска консултация му поставят ваксина срещу едра шарка. Ивайло също вдига температура. Огромните червени флюски върху крачетата му не завехват повече от месец, а после ги заместват грозни белези, от които също никога няма да се отърве.

Поради хиляди подобни случаи, голяма част от които завършили със смърт, съвременните лекари се разделят на два фронта – едните твърдят, че ако примерно, не беше измислена ваксина срещу едра шарка, светът едва ли щеше да оцелее. Само през миналия век от този ужасяващ бич са починали 500 млн. души на земното кълбо, защото смъртността от заболяването е над 40 процента. Благодарение обаче на ваксината и масовата имунизация последният случай на едра шарка в света е регистрирн през 1977 г. в Сомалия. 

В една руска и в една американска лаборатория продължават да пазят при пълна секретност и строг контрол щамове на вируса-убиец. Идеята е през 2014 г. те да бъдат унищожени, защото никой не гарантира, че някога няма да бъдат използвани като мощно биологично оръжие. Ваксината срещу детски паралич също е изиграла решаваща роля за победата над страшното заболяване.

Втора група медици открито хвалят ваксините. Към тях с охота се присламчват фармацевтичните гиганти, които водят люта битка помежду си за дялове от световната индустрия на ваксините. Бедна е фантазията на обикновения човек на колко милиарди долара се изчислява печалбата им от тях. Мишена на обща атака обаче са онези известни медици, които са неподкупни и въпреки сочните рушвети, открито се обявяват срещу имунизациите. Те настояват световната общественост да бъде запозната с последната информация от Центъра за контрол на заболяванията в САЩ, която естествено е меко казано нелицеприятна за производителите на ваксини. Ето я.

. В състава на ваксините има живак. За човешкия организъм не съществува безопасна доза от тази отрова. Лекар, който имунизира дете и твърди, че нивото на живака в тази ваксина е безопасно, е чудовищно невеж. Защото удобният за производителите живак е най-невротоксичният елемент в Менделеевата таблица.

. Инжектирането на каквото и да било вещество в човешкото тяло е вид токсичност. Защото по този начин се заобикалят защитните механизми на храносмилателната и на респираторната система. Според много лекари докрината на ваксините „Първо не увреждай” се е превърнала в „Трови децата с цел печалба”.

. Т.нар. полио ваксини, инжектирани в десетки милиони хора, са съдържали скрити вируси на рака, призна известният специалист в тази област д-р Патрик Хилмън. До 98 млн. американци са били изложени на скритите ракообразуващи вируси.

. Топ вирусолози от известна лекарствена компания /името й нарочно се спестява, б.а./ направиха шокиращи публични разкрития. Компанията редовно е подправяла лабораторни резултати, за да доказва 95% ефективност на своите ваксини срещу заушка. И така да се докопва до държавни поръчки за тях.

. При епидемии от коклюш по-често се разболяват ваксинираните срещу него деца.

. Успехите на ваксините срещу полио и други болести са чиста измислица, според книгата на д-р Сюзан Хъмфрис „Топящи се илюзии”. Индустрията на ваксините отказва да провежда научни тестове за въздействието им върху здравето на ваксинирани деца, съпоставено с това на неваксинираните. Защото тези тестове ще покажат, че последните са по-здрави и по-умни, по-рядко страдат от алергии и други автоимунни заболявания. Групи, като амишите например, които отказват да ваксинират децата си, имат нулев процент на болестта аутизъм.

. Центърът за контрол на заболяванията открито призна, че ваксините съдържат добавки, които са известни като силни невротоксични химикали. Освен живакът, използван като консервант, още и алуминий - т.нар възпалителен адювант, формалдехид – деактивира живи вируси, мононатриев глутамат –причинява възпаление в имунната система.

Всички тези вещества са отровни, когато биват инжектирани в човека. Напоследък в Европа се надигна истинска вълна срещу задължителните имунизации на децата. Майки обвиняват докторите в медицински холокост. В Холандия, Дания, Финландия, Полша и дори Белгия здравните власти се оказват безсилни пред решението на някои родители да имунизират децата си. Особено срещу антигените, причиняващи бактериални менингити. Срещу тях скочиха и българските майки – те се страхуват да не бъде увреден мозъка на децата им.

Марта Семерджиева от София е категорична, че след като е имунизирала редовно първото си дете, то е получило тежка алергия. Затова няма да заведе малката си дъщеря в детската консултация, готова е да плати глоба за това, че не я е ваксинирала.

Темелка Хинкова от Перник напомня ,че поливалентната ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш и др. може да докара тежки заболявания, дори смърт при децата до 9 години. Тя дава и конкретен пример с трагичната смърт на дъщеричката на своя колежка.

Ваксините - смъртоносната отрова

Написани са десетки статии за това, че принудителните ваксини отдавна се използват от властите като масово биологично оръжие, което тайно унищожава милиони хора в цял свят. Милиардите капитали на фармацевтичната и медицинската олигархия заразяват...

Как ни унищожават IV - Ваксините

На 6 години, точно преди да тръгнат на училище децата трябва задължително да имат четиривалентна ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш и полиомелит...

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие
Кой плаща милиони долари на сайтове за дезинформация относно ваксините
44 момичета са починали заради ваксини против рак
Рекламната кампания на Церварикс е неточна и манипулативна, алармират граждани
Следствен доклад: Ваксинациите са пълна измама
Ваксината против грип носи само вреди за здравите хора
Ваксина срещу свински грип превърнала много британски деца в зомбита
Нова бомба: Ваксинирани бебета-маймуни развиват аутизъм

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!