Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Следствен доклад: Ваксинациите са пълна измама

Ваксини
(Ted Aljibe/AFP/Getty Images)

Изданието  NaturalNews предостави на читателите шокираща информация, от която следва, че органите на здравеопазването провеждат масови ваксинации, знаейки, че те са неефективни, че са вредни и дори – опасни за живота.

Ако имате деца, пише  NaturalNews, вие най-вероятно сте запознати с официалното разписание за имунизации на Центъра по контрол и профилактика на заболяванията (CDC) в САЩ. Това разписание препоръчва да се направят 29 ваксинации от раждането на детето до 6-годишната му възраст, включително ежегодните инжекции срещу грип, както и от пет до 16 ваксинации във възрастта от седем до 18 години (cdc.gov).

Но в последния следствен доклад, изготвен от д-р Лусия Томлженович  (Lucija Tomljenovic), доктор на медицинските науки, се разкриват тайни правителствени документи с повече от 30-годишна давност. От документите следва, че графиците за ваксинации са пълна лъжа, да не говорим за мошеничествата със самите ваксини и за това, че предоставят реална защита от заболявания.

Макар нейната статия на първо място да е посветена на това как британската система по здравеопазване е подготвила мръсната система за прикриване на истината за своите национални програми за ваксинации, принципите и резултатите на проучването й се отнасят за ваксинациите като цяло. Тези мерки по правило са предназначени за цели, обслужващи корпоративни интереси, а не здравето на населението.

Органите на държавните власти се занимават с пропаганда на ваксинирането с цел удовлетворяване интересите на частни производители на ваксини. Те преднамерено скриват от родителите съответната информация за опасностите и неефективността на ваксинациите, за да се поддържат съответните високи темпове на ваксиниране. И в този процес те са направили от неизчислими милиони деца огромна рискова група за възникване на сериозни странични ефекти и смърт./snaiper-bg.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!