Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие

(Ted Aljibe/AFP/Getty Images)

(NaturalNews) Концепцията на ваксиниране за имунизиране започва през 1796 г., когато британският аптекар Едуард Дженър поставя гной от кравешка шарка под кожата на осемгодишно момче. Дженър базира своя експеримент на недоказани слухове, че всеки, който е имал кравешка шарка, ще има имунитет срещу едра шарка...

През следващите няколко години Дженър ваксинира и други с кравешка шарка, за да ги имунизира срещу едра шарка. Без никакво действително доказателство за ефикасността и безопасността Дженър впечатлява достатъчно крал Джордж III с фалшива имунизационна гаранция, за да бъде удостоен с еквивалента днес на 775,000 лева.

Много здравни специалисти през 19 век са знаели, че е имало случаи на дребна шарка сред боледувалите от кравешка шарка. Така предположението на Дженър се явява погрешно.

Случаите в Англия на едра шарка след ваксинация нарастват постоянно, от пет процента в началото на 95% към 1895 г. Дори около 1872 г. е имало сериозна епидемия, която е избухнала едва година след като ваксинацията за едра шарка е станала задължителна във Великобритания. Смъртността сред заболелите от едра шарка по това време също скача пет пъти.

Проучване през 2012 г., водено от д-р Дейвид Уит, специалист по инфекциозни заболявания в калифорнийския медицински център “Кайзер Перманенте” в Сан Рафаел, стига до заключението, че магарешката кашлица се появява по-често сред ваксинираните деца, отколкото сред неваксинираните.

През 2010 г. избухва епидемия от заушка сред 1000 деца в горен Ню Джърси и долен Ню Йорк. Почти 80% от тях са били ваксинирани с ваксината MMR (морбили, паротит и рубеола).

През 80-те години на 20 век официалните агенции съобщиха за няколко огнища на морбили, появили се сред ваксинирани деца на редица места, включително училища в американските щати Илинойс и Масачузетс, в регион на Франция и в селски район близо до Хелзинки, Финландия.

Въпреки разумните протести, подкрепени с очевидни факти и цифри, опровергаващи ефикасността и доказващи вредата от токсичните материали и вируси, съдържащи се във  ваксините, които представляват заплаха за естествения имунитет, ваксинациите за предполагаема имунизация продължават да се правят.

Днес приходите на ваксинната индустрия  са 26 милиарда лева годишно, без да се включват приходите от посещенията на лекари с цел ваксиниране и в резултат на влошено от тях здраве.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!