Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ваксина срещу свински грип превърнала много британски деца в зомбита

Грипна епидемия удари милиони американци, ваксинирани срещу грип
(Win McNamee/Getty Images)

Ваксинациите срещу свински грип са превърнали децата в зомби – е заключението на лекарите, които са изследвали няколко британски деца. У тях е открито рядко заболяване – нарколепсия, поради която децата заспиват безконтролно и могат да спят по 19 часа непрекъснато.

Daily Mail разказва историята на няколко семейства, които са изпитали неочакваните последствия от ваксината.

Каролин Хедфийлд осъзнала, че с 5-годишния и син Джош нещо не е наред: жизненото и активно момче станало апатично и сънливо. То можело внезапно да заспи и да спи непрекъснато в продължение на 18-19 часа.

"Той изглеждаше сякаш нещо го изключва – казва Каролин -…. Той едва движеше краката си . Ние го заведохме в болница, но ни казаха, че детето е добре. А един ден той бе седнал на леглото си сякаш е в транс. Дори медицинска сестра го забеляза и каза, че сякаш се намира в друг свят. "

Едва след няколко месеца неуспешни изследвания и погрешни уверения от лекарите, че момчето е добре, било установи какво се е случило с Джош. Той бил диагностициран с рядко заболяване.

Освен това по-нататъшно изследване показало, че момчето принадлежи към групата други деца, които пред известно време са ваксинирани срещу свински грип, и които имат такова рядко разстройство на съня./30dumi.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!